tiistai 6. tammikuuta 2015

Mätsärissä

Uusi Vuosi on sitten alkanut ja varsin koiramaisissa merkeissä. Helmi on aloittanut agilityn alkeiskurssilla ja mitä maailmalta on kuulunut niin Sylvin pennutkin ovat varsin ahkerasti opiskelleet kaikenlaista.
Tänään kävimme Sylvin, Stellan ja Hannan kanssa Ylöjärvellä Koirakoutsin Loppiais-mätsärissä. Paikalla oli koiria taas todella runsaasti, mutta loppujen lopuksi kehät menivät sangen ripeästi. Sylvi kävi kehässä vähän kertaamassa kehäkäyttäytymistä sunnuntain Lahden ryhmänäyttelyä varten. Hyvin kehässä olo sujuikin, punainen nauha saatiin, mutta jatkoon ei sitten enää päästy (tämä ei yllättänyt sillä Sylvillä ei ole vielä täyttä turkkia pentujen jälkeen).
Stella esiintyi tänään todella hienosti ja mitä itse sen kanssa kävin kehässä harjoittelemassa ennen mätsärin alkua niin hienosti on Hanna Stellan kouluttanut, ei tarvitse yhtään jännittää Stellan kehään viemistä sunnuntaina. Stella oli loppujen lopuksi pienten pentujen punaisten kolmas, upea suoritus!
             

10.1 onkin sitten varsin jännittävä päivä. Auton nokka kohti Helsinkiä ja siellä ensimmäisessä pentunäyttelyssä esiintyvät Stella, Neymar ja Roni. Ihanaa nähdä taas, kyllä tätä on odotettukin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...