lauantai 10. tammikuuta 2015

Pentunäyttelyssä

Olipas kertakaikkisen mahtava päivä!
 
Tänään olimme Helsingissä pentunäyttelyssä ja näin pitkästä aikaa Ronia ja Neymaria, ja kyllä pojat olivat ihania. Eivätkä vain minun mielestäni vaan myös tuomarin sillä Neymar oli pienten poikien 1.kp ja Roni 2.kp. Neymar voitti vielä isojen poikien ykkösen ja kun tuomari ei yhdellekään tyttöpennulle antanut kp:tä niin Neymar oli tänään todella hienosti ROP. Arvostelut olivat kaikilla hyvät, myös Stellalla joka esiintyi taas todella hienosti. Tässä kohtaa olin tuomarin kanssa eri mieltä sillä mielestäni Stellakin olisi kp:n kyllä ansainnut :-)
 
Mutta annetaan kuvien näyttää miten hauskaa meillä oli
 
Tämä oli ainoa kuva noin 40 jossa kaikki kolme Roni, Neymar ja Stella olivat suurin piirtein paikallaan, Veera, Laura ja Hanna tekivät kyllä todella hyvää työtä esittäessään koiriaan kehässä.
 
 
Veera ja Roni
 

Laura ja Neymar
 
 
 
Kiitos kaikille osallistuneille, toivottavasti näemme kaikkien Sylvin pentujen ja perheiden kanssa sitten kesällä ensimmäisillä Flaming Snow's kennelpäivillä!
 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...