keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pentusuunnitelmista

Kirjoitan tännekin  nyt yleisesti, koska sähköpostiini tipahtelee tällä hetkellä sangen paljon pentukyselyitä. Eli seuraava Flaming Snow's pentue on mahdollisesti suunnitteilla Sylville tämän vuoden loppupuolelle, ajankohta riippuu vähän miten Sylvin juoksut nyt ajoittuvat.
 
Tällä hetkellä keskitymme Sylvin kanssa agilityn treenaamiseen niin että kesällä pääsemme starttaamaan virallisissa kisoissa. Sylvi on taitava tällä hetkellä kehitystä pitäisi tapahtua enemmän ohjaajassa joka on auttamatta liian hidas ja kömpelö.
 
Mikäli tuleva pentue kiinnostaa suosittelen ottamaan ajoissa yhteyttä kun yhdistelmän julkaisen täällä kotisivuillani. Tavoitteena on saada aikaan rodunomaisia pentuja joiden kanssa on helppo harrastaa lajia kuin lajia. Sylvin ensimmäisessä pentueessa on viisi pentua, 4 urosta ja 1 narttu. A-pennut on tarkoitus tutkituttaa lonkkien, kyynärien ja silmien osalta näillä näkymin elokuussa. Kaikki pennut ovat olleet terveitä ja niillä ei ole allergioita. Pentueessa mm. urokset A Peaceful Storm "Neymar" ja A Humble Highflyer "Roni" osallistuivat tammikuussa Helsingissä pentunäyttelyyn jossa Neymar oli rotunsa paras ja Roni hienosti urospentujen toinen kunniapalkinnolla. Samassa näyttelyssä poikien sisko A Divine Dream "Stella" oli paras pienissä narttupennuissa.
 
Luonteeltaan ensimmäisen pentueen koirat ovat todella reippaita, omistajiltaan on kuulunut paljon positiivista palautetta. Stellan kanssa harrastetaan jo tavoitteellisesti agilityä ja erittäin lupaavalta parivaljakko Stella ja Hanna  vaikuttavatkin.
 
Jos pentue kiinnostaa, Sylviin pääsee tutustumaan esimerkiksi agilitytreeneissämme, ottamalla yhteyttä voimme sopia ajankohdasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...