perjantai 8. toukokuuta 2015

Mitäs me möllit

Maanantaina koitti vihdoinkin se päivä kun Sylvin kanssa pääsimme ensimmäisen kerran starttaamaan agilityn epäviralliselle kisaradalle. Tapahtumapaikka oli Nokialla NPKH:n kenttä ja siellä Hau-Hau Champpion Cup-2015.
 
Vielä päivällä olin kovin epävarma osallistumisestamme sillä kertaakaan emme olleet ehtineet treenata vielä ulkona, ohjaajaa viikon vaivannut hermosärky ei ollut kokonaan hävinnyt ja työtkin painoivat illalla vielä päälle.
 
Epävirallisia kilpailuja on täälläpäin kuitenkin niin vähän tarjolla joten pakko se oli käyttää tilaisuus hyväksi ja ajella Nokialle.
 
 
Paikalla olimme hyvissä ajoi, joten ei muuta kuin ilmoittautumaan ja tyhmänrohkeasti vielä kahteen starttiin. Sen jälkeen odoteltiin ja kerättiin jännitystä, kunnes kentältä kuului "Mini ja medimöllit rataan tutustuminen". Rata oli hyvin suoraviivainen ja nopea, tiesin heti että olisin Sylvin kanssa pulassa. Pujottelua ei radalla ollut ollenkaan sen sijaan A ja puomi löytyivät kontaktiesteistä, loppurata käsittikin sitten vain hyppyjä ja kaksi putkea. Yhteensä radalla 17 estettä, ja positiivisena yritin ajatella että eihän sen nyt ihan mahdottomuus pitäisi olla.
 
Lähdössä Sylvi pysyi paikallaan eikä reagoinut tuomarin pillin vihellykseen. Alkurata menikin kuin oppikirjasta kunnes minulle tuli kiire. A:n jälkeinen hyppy oli alkua meidän alamäelle, mutta loppuun asti menimme. Toinen rata oli melkein heti perään vain kaksi koirakkoa välissä eli ei yhtään aikaa palautua. Tämän johdosta toisella radalla ohjaaja hyytyi kyllä ihan kokonaan ja Sylvi komensi sen minkä kerkesi. No ainakin katsojilla oli hauskaa.
 
Loppujen lopuksi olin kyllä erittäin iloinen suorituksestamme sillä en kaatunut kertaakaan, ensimmäisellä radalla onnistuin ohjaamaan niin kuin olin suunnitellut ja Sylvi toimi niin kuin treeneissäkin, ei ottanut yhtään häiriötä mistään. Eli tästä on kyllä oikein hyvä jatkaa eteenpäin.
 
Yllätyksekseni sijoituimme medimölleissä vielä toiselle sijalle 15 virhepisteellä ja saimme kassillisen palkintoja kotiin viemiseksi. Saattaa olla että osallistumme vielä toisellakin kertaa ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...