sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikonloppu Harjavallassa

Viikonloppu on vietetty Harjavallassa näyttelyissä. Lauantaina oli ryhmänäyttely ja sunnuntaina shetlanninlammaskoirien erikoisnäyttely.
 
Lauantai aamuna pakkasin Sylvin ja Stellan autoon ja lähdin ajelemaan kohti Harjavaltaa Jussin kanssa. Sää oli hyvin harmaa ja mitä lähemmäksi pääsimme sitä enemmän satoi. Ei näyttänyt hyvältä. Sää ei tosiaan suosinut ja kaikki mukana olleet vaatteet sai olla päällä, Jussikin vietti suurimman osan ajasta kääriytyneenä viltteihin.
Tytöt esiintyivät kuitenkin suhteellisen hyvin, mitä nyt Sylvi yritti juoksutettaessa koko ajan kiinni housunlahkeeseeni. Oli ilmeisesti sangen tylsää olla näyttelyssä, viimeaikoina kun on käyty paljon agilitytreeneissä. Tuloksena molemmat saivat erin ja ihan näköisensä arvostelun. Itse olin sangen tyytyväinen sillä Stella on hieman kookas nartuksi ja Sylvi on tällä hetkellä kutakuinkin tiputtanut kaikki karvansa.
 
Sunnuntaina uudestaan auton nokka kohti Harjavaltaa, mukana edelleen Stella ja Sylvi. Näyttelyyn oli ilmoitettu myöskin Neymar ja kovasti jo odotinkin pojan näkemistä sillä olin saanut siitä hienon kuvan joka lupasi jo aika paljon. Eikä minun tarvinnut pettyä, poika oli aivan ihana.
Päivän tuloksissa ei tyttöjen osalta ollut paljon hurraamista, molemmille h. Tämä ei kyllä sinänsä yllättänyt sillä britti tuomari tykkäsi hieman pienemmistä ja kevyemmistä nartuista. Uroksissa Neymar sai hienosti eh:n, tuomarilla oli nimittäin melko tiukka linja. Arvostelusta ei ilmennyt miksi "vain" eh, sillä siinä ei ollut mitään moitetta.
 
Kokonaisuudessaan viikonloppu oli erittäin onnistunut. Oli todella hienoa viettää aikaa ystävien kanssa. Erityinen kiitos Neymarin perheelle, hienoa että tuotte poikaa esille.
 

 
Neymar
 
 
Stella


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...