perjantai 21. elokuuta 2015

Elsan ensimmäinen mätsäri

Keskiviikkona kävimme Elsan kanssa ensimmäisen kerran mätsärissä, kiireisenä pysyneen aikataulun vuoksi emme aikaisemmin ole ehtineet. Harjoittelu on ollut kovin vähäistä lukuunottamatta Koirapalvelu Taidoggaassa käytyä kahta näyttelytreeni kertaa.
Kovin huolissani ei tarvitse Elsan kehäkäyttäytymisestä kuitenkaan olla sillä niin reippaasti tyttö esiintyi. Paikka oli Hakametsän jäähalli ja varsin kesäinen ilma oli saanut mukavasti osallistujia paikalle. Meidän seurueemme koostui siis Elsasta sekä Stellasta joka Hannan kanssa esiintyi taas tuttuun varmaan tyyliinsä erinomaisesti ja punaisen nauhan arvoisesti. Punaisen nauhan saaneiden kehässä ei sijoitusta, vaikka Stella seisoi kuin patsas.

Elsa sen sijaan sai sinisen nauhan ja jäimme odottamaan sinisen nauhan saaneiden laittamista "paremmuus järjestykseen". Kehässä tuli melkoisen paljon seisottamista mutta hyvin neitokainen jaksoi keskittyä.
Sinisten ryhmä jaettiin kahteen ja kummastakin ryhmästä valittiin kolme jatkoon. Suureksi hämmästykseksi olimme jatkoon päässeiden joukossa. Sitten taas vähän odottelua ja kaikki kuusi kehään. Tuomari alkoi kättelemään koirakoita pois kehästä yksitellen ja lopuksi jäljellä oli enää Elsa. Neiti ensimmäisessä mätsärissään voitti pienten pentujen sinisten ryhmän.
Saimme vielä pyynnön jäädä BIS-kehään ja tässä kohtaa Elsa alkoi jo vaikuttaa hieman väsyneeltä. Nappulat makupaloina maistuivat kuitenkin vieläkin erinomaisesti ja niimpä bis-kehässäkin esiintyminen oli oikein mainiota. Sijoitusta sieltä ei enää tullut, mutta kyllä olen ylpeä neidistä, 5 kuukauden iässä mieletön keskittymiskyky.
Edes tuomareiden rapsutukset eivät saaneet neitiä herpaantumaan makupalan tuijottamisesta. Tästä on hyvä jatkaa hieman virallisempiin koitoksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...