sunnuntai 2. elokuuta 2015

Pori KV

Vauhtia on ollut taas enemmän kuin tarpeeksi parina viimeisenä päivänä. Torstaina Stella tuli meille valmistautumaan lauantain näyttelyyn. Samalla Sylvillä kävi vieraita ja kyllä olivat koirat taas tyytyväisiä uusista rapsuttajista. Illalla oli sitten Stellalla ja Elsalla vuorossa näyttelytreenit ja hyvin siellä sujui, molemmat ovat niin reippaita tyttöjä.
Perjantai vierähti töiden, esikoisen synttäreiden valmistelujen ja näyttelyyn valmistautumisenmerkeissä, joten lauantaiaamuna kellon herättäessä kuudelta oli hieman väsynyt olo. Reippaina olimme kuitenkin jo yhdeksältä matkassa, minä, pojat sekä Stella ja Elsa. Sylvinkin olin ilmoittanut mutta mahdollisesten vauvojen takia Sylvi ei osallistunut. Matkalla vettä alkoi satamaan ja sateinen päivä oli Porissa edessä. Ravirata oli muuttunut oikeaksi mutavelliksi eikä nurmikentässäkään hirveästi ollut kehumista. Ilmapiiri oli kuitenkin oikein mukava, tytöt käyttäytyivät hyvin, Elsa jopa vieläkin reippaammin kuin osasin odottaa, ja pojat jaksoivat olla juuri ja juuri tarvittavan ajan. Stella sai eri:n ilokseni ja nyt tarvittaisiin vielä yksi näyttely-ykkösruusuketta varten. Päivä oli siis oikein onnistunut. 

Kaikille Sylvin pentuja odottaville hyviä uutisia, Sylville ei aamuruoat ole nyt pariin aamuun maistuneet joten hyvältä näyttää. 11.8 käymme sitten ultrassa varmistamassa asian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...