perjantai 7. elokuuta 2015

Tiineysultra

Tänään heti aamusta olimme Sylvin kanssa reippaina Eläinystäväsi Lääkärillä tiineysultraa varten. Enää ei niinkään jännittänyt sillä alun epävarmuus tiineydestä oli kyllä jo haihtunut selvien merkkien perusteella. Kuitenkin koska pentukyselyitä on tullut jo todella kiitettävästi oli hyvä käydä asia varmistamassa.
Paikan päällä Sylvi oli taas tapansa mukaan reipas, karvojen ajelu masusta hieman kutitti, mutta sen jälkeen pääsimme kurkkaamaan masuun. Ja hetihän sieltä ponnahti kuvaruudulle yksi pentu, sitten toinen ja ehkä vielä kolmaskin. Ultrassa ei pentujen lukumäärää pystytä varmasti toteamaan mutta nyt näyttäisi siltä että ainakin 2-3 pentua olisi tulossa.
Pentueesta tulen taas mahdollisesti sijoittamaan narttu- ja/tai urospennun, riippuen paljon siitä mitä syntyy. Näin ollen jos olet kiinnostunut sijoituspennusta ja asut Tampereella tai ihan lähistöllä ota yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...