tiistai 6. lokakuuta 2015

B-pennut 4 viikkoa

Taas on viikko vierähtänyt ja pennut saavuttivat 4 viikon iän. Kovasti on touhua ja menoa tullut pentulaatikkoon, juoksemista, hyppimistä ja leikkimistä kovasti harjoitellaan. Vieraita on käynyt tasaisesti pentuja katsomassa mikä on ihanaa, varsinkin kun pentujen uudet kodit sijaitsevat melkein kaikki tässä lähellä niin pääsevät seuraamaan nyt jo pentujen kasvua ja kehitystä läheltä. Reippaita pentuja ovat kaikki neljä, vaikka pahasti näyttää taas siltä että joukon ainoa tyttö vie ensimmäisen sijan vauhdissa ja vaarallisissa tilanteissa. Ruokahalua löytyy edelleen koko porukalta kovasti ja reippaasti uppoaa jauheliha-kermaviiliseos pennuille. Matokuurikin syötiin mutta sen maku ei niinkään miellyttänyt pentuja.
 
 
Aamulla yritimme ottaa pennuista edustavat 4 viikkois kuvat mutta kuten huomaatte ei se ole helppoa ja kuvista tuli taas kaikkea muuta kuin hienoja. No kuvattavat ovat kyllä ihania persoonia mikä taitaa kuvista kyllä välittyä.
 
Kevin

 
 
Sofia

 
 
Stuart

 
 
Bob

 
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...