tiistai 3. marraskuuta 2015

B-pennut 8 viikkoa

Tänään B-pennut saavuttivat jo 8 viikon iän. Viikonloppuna Kevin muutti jo omaan kotiin Nokialle, mutta kolmikko Sofia, Bob ja Elmo viihdyttävät meitä vielä riehakkailla leikeillään ja melkoisella tuhoamisvimmallaan. Onneksi säät ovat olleet nyt suosiolliset ja olemme voineet olla ulkona paljon, siellä riittää virtaa juosta ja pyöriä lehtikasoissa.
 
Torstaina on sitten Bobin vuoro muuttaa omaan kotiinsa, onneksi ihan tähän lähelle ja perjantaina lähtee Elmo sitten Lahteen. Sofia jää näillä näkymin kotiin kasvamaan, oli todella todella vaikea päätös Sofian ja Bobin välillä kumpiko niistä jää mutta onneksi tosiaan Bobkin pysyy tässä lähellä.
 
Kovasti jo jännittää mitä tästä pentueesta mahtaa tulla. Luonteet ovat kaikilla kyllä ihan huiput, eivät varmasti ole helppoja shelttejä, mutta kaikki ovat todella reippaita, jopa röyhkeän ahneita ja määrätietoisella koulutuksella niissä on varmasti ainesta vaikka mihin. Rakenteellisesti näyttävät kovin kivoilta ja mihin erityisesti olen tyytyväinen on hännät, vaikka saisivat olla aavistuksen pidemmät kaikilla on jokaisella silti oikeanlainen hännän kiinnitys. Tulevaisuus näyttää sitten miten hyvin olen onnistunut tämän yhdistelmän kanssa.
 
Tässä vielä kaikista paitsi Kevinistä 8 viikkoiskuvat
 
Sofia

Elmo

Bob


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...