torstai 28. tammikuuta 2016

Hanna ja Stella ensimmäinen luva!

Tiistaina oli todella jännittävä päivä, sillä Sylvi ja Stella aloittivat molemmat agilitykisauransa "kotihallilla" Niihamassa. Tuomarina toimi Anne Viitanen ja mukavat radat oli suunnitellut, ei minun pelkäämiä päästä päähän suoria. Ensimmäisellä radalla Hanna ja Stella olivat medeistä ensimmäisiä ja Stella kävi kovin ylikierroksilla ja yllättäen varasti lähdöstä, jonka takia Hannalle tulikin sitten vähän kiire. Radalta kolmannelta esteeltä hylky. Sylvin kanssa yllätin itseni monellakin tavalla, muistin radan, en kaatunut ja tein niin kuin olin suunnitellutkin. Aalla olisi kuitenkin kannattanut miettiä vielä suunnitelmaa uudelleen sillä tarkoituksena oli tehdä valssi ja ohjata koira näin putkeen, mutta jarrutin liian aikaisin ja Sylvi yritti tähän reagoida hidastamalla vauhtia alastulossa niin että tuli puolet kontaktista kyljellään alas. Putkesta kepeille meno oli meille kuten monelle muullekin todella haastava, esteiden väli oli meille liian pitkä että olisin saanut Sylvin hakeutumaan putkesta suoraan kepeille ja näin siinä saatiin sitten ylimääräistä pyörimistä, muuten kepit sitten menivät hyvin.


Toinen rata olikin sitten hyppyrata ja ensimmäisenä medeistä Hanna ja Stella radalle. Heti alusta lähtien näki että nyt menee hyvin ja ei ollut riemulla rajaa kun maaliin tultiin ilman virheitä. Näin ollen Stellalle ensimmäinen luva ja sijoitus 3. Hannan ja Stellan suorituksen jälkeen olin niin fiiliksissä että oma keskittyminen rataan ei ollut enää parhaimmillaan. Sylvin kanssa pääsimme pussille asti ihan hyvin, mutta sitten tuli kiire, huono ohjaus ja kielto. Tämän jälkeen oma suoritus oli enää vähän sinnepäin ja hylkyhän siitä sitten tuli, mutta eipä tuo haitannut yhtään.

 
Sylvin ensimmäinen ja Stellan toinen rata löytyvät facebook-sivuilta.
 
Kovin ovat meidän harrastukset olleet viimeaikoina agility painotteisia, mutta ensi kuun puolella pääsemme pitkästä aikaa näyttelyihin sillä olen ilmoittanut Sofian ja Ringon Lahden pentunäyttelyyn. Mukaan tulee myös Elmo Saaran kanssa Lahdesta joten luvassa on varmasti mukava näyttelypäivä.
Turun kv näyttelyssä Flaming Snow's shelttejä oli edustamassa Neymar (Flaming Snow's A Peaceful Storm) saaden kovatasoisessa nuortenluokassa ERI:n ilman sijoitusta. Erittäin hieno näyttelyvuoden avaus Lauralta ja Neymarilta!
Pentuja-sivuakin olen päivittänyt sen verran että Stellan urosehdokas on julkaistu. Toivottavasti saamme tästä yhdistelmästä tämän vuoden aikana ihania soopeli-trikki pentuja, joissa toivottavasti on äitinsä ja iso-äitinsä tapaan ainesta harrastuskentille.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...