maanantai 8. helmikuuta 2016

B-pennut 5kk ja ensimmäinen mätsäri

Tänään B-pennut tulivat 5kk ikään. Hampaat vaihtuvat nyt vauhdilla ja kasvu on muuten hidastunut. Sofialla korkeutta 33cm, 2cm tullut kuukaudessa lisää. Nyt voi jo varmuudella sanoa ettei siitä ainakaan isoa kasva. Samoin veljensä Ringo vaikuttaa lupaavan kokoiselta edelleen. Ensi viikonloppuna näen myös Elmon Lahden pentunäyttelyssä, johon nämä kolme osallistuvat, jännittävä päivä siis luvassa.
 
Viikonloppuna kävimme harjoittelemassa näyttelyä varten Nokian Kodin Terrassa järjestetyssä mätsärissä. Kehässä pyörähtivät Sofia, Ringo ja Sylvi (vaikka onkin vielä karvaton). Sylvin esitti Jussi ja hienosti tällä parivaljakolla kehässä meni, tulos pienten aikuisten punaisten 4.
Sofia sai myös punaisen nauhan mutta ei sijoittunut. Kauniisti tyttö esiintyi, eikä mitään tarvinnut jännittää. Kati esitti Ringon ja molemmat olivat ensimmäistä kertaa kehässä. Ringolla oli asenne kohdallaan koko ajan, rennosti häntä heiluen poika esiintyi ensin saaden punaisen nauhan, sitten voittaen koko pienten pentujen punaisten nauhan saaneiden kehän ja näin ollen päästen vielä BIS-kehään. Vaikka päivästä näin venyikin todella pitkä, jaksoi Ringo hienosti koko päivän ja oli sitten koko mätsärin BIS-3. Olen erittäin tyytyväinen näiden pentujen luonteeseen, vaikka molemmilla oli ensimmäinen kerta kehässä, ja paikka ei varmasti ollut helpoin, kun sisällä oli ahdasta, lattiat liukkaat, paljon ääniä ja räyhääviä koiria, ei kummallakaan ollut mitään ongelmaa olla ja rauhoittua sekä toimia kehässä yhteistyössä esittäjän kanssa.
 
Kati ja Ringo BIS-3!!!

 Ringo 5kk

Ringo


Sofia 5kk
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...