sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Meillä oli loistava viikonloppu

Tämä viikonloppu on ollut lyhyen kasvattajaurani menestyksekkäin, vieläkin on hieman epätodellinen olo, mutta aloitetaan alusta eli lauantaista.
Lauantaina oli edessä aikainen herätys sekä itselleni että pojillemme sillä pojat saivat lähteä Lahden pentunäyttelyyn mukaan Jarin ollessa työreissussa Ruotsissa. Seitsemältä starttasimme kohti Katin ja Ringon kotia ja heidät saatuamme kyytiin lähdimme Lahtea kohti. Perille saavuimme yhdeksän aikaan ja pystytimme leirimme häkkialueelle.
Siinä sitten vähän aikaa ihmeteltyämme saapui Saara Elmon kanssa myös paikalle, näin ollen tiimimme oli valmis päivän koitokseen.
Kävimme ensin läpi hieman kehän kulkua sillä näyttely oli ensimmäinen laatuaan niin Saaralle kuin Katillekin ja tietysti Elmolle ja Ringolle. Kehä tuntui aluksi edistyvän hieman hitaasti mutta kohta olikin sitten jo meidän vuoro. Kehään astelivat ensin Saara Elmon kanssa ja minä Ringon kanssa perässä. Molemmat pojat esiintyivät erinomaisesti ja Saara esitti Elmoa todella hyvin, kukaan ei olisi osannut kehän laidalta kertoa että oli heidän ensimmäinen kertansa. Ringo oli myös reipas poika ja tuomari tokaisikin sen ollessa pöydällä että se on siinä niin kuin olisi aina ollut. Tuomarin sanellessa arvostelua osasin jo odottaa että taitaa tykätä Ringosta ja näin myös kävi, Ringo oli pienten urospentujen ensimmäinen ja Elmo toinen, molemmat saivat vielä hienosti KP:kin. Sitten oli pieni huilitauko sillä kehässä oli vanhempien urospentujen osallistuja ja myös sille hienosti KP. Näin ollen Ringon kanssa taas kehään, ja ympäri piti juosta, tässä kohtaa Ringo oli vähän sitä mieltä että perässä tuleva kaveri olisi varmasti loistava leikkikaveri ja liikkumisesta ei meinannut tulla mitään, kuitenkin Ringo sitten voitti urospennut.
 
Ringo
 
Sitten lennosta koiran vaihto ja Sofian kanssa kehään. Tuomari tuntui tykkäävän myös Sofiasta ja niin myös sille kp. Tämän jälkeen kiireesti Katille huhuilemaan että nyt Ringon kanssa kehään, koska itse esitin Sofiaa ja sisarukset olisivat vastakkain parhaan pennun valinnassa. Lopulta pidemmän korren vei Sofia, tuomarin kehuessa sen todella ulottuvia etuliikkeitä ja muutenkin kevyttä ja vaivatonta liikkumista.
Sofia
Ryhmäkehää jäimme odottamaan ja pitkään saimmekin odottaa. Kuten olin ennustanut sieltä ei enää menestystä tullut ja pääsimme lähtemään kotia kohti erittäin tyytyväisillä mielin.
 
Olen erittäin tyytyväinen myös Elmon kasvuun sillä se näytti hyvin saman kokoiselta kuin Ringokin on ja veikkaan ettei siitäkään mitään jättiläistä kasva. Näin ollen toivon siitä tulevan oikein hyvän lisän trikkiuroksiin, ainakin luonne on kohdillaan ja hampaat näyttävät hyvältä tällä hetkellä. Toivottavasti sitten tulevaisuudessa terveystutkimuksetkin menevät hyvin ja Elmo olisi kaikin puolin terve.
Elmo

Elmo
 
Ja jos tuntui lauantain jälkeen siltä että kuljen hieman irti maasta oli tälle päivälle vielä suurempi yllätys luvassa. Hanna oli ilmoittanut Stellan Kirkkonummelle agilitykisoihin ja flunssastaan huolimatta juoksi kaikki kolme rataa. Olin aamupäivällä Sofian kanssa sen aksatreeneissä ja koko ajan vilkuilin puhelinta joko olisi tuloksia tiedossa. Kun sitten Hanna lopulta laittoi videon vähän sellaisilla saatesanoilla ettei kauhean hyvin mennyt niin tuijotin vain ruutua ja tuomarin käsiä joiden en nähnyt kertaakaan nousevan. Hannalle sitten viestiä että oliko se nollarata ja olihan se. Kyllä taisi hallissa yksi jos toinenkin ihmetellä kun hypin ja pompin ja kiljuin riemusta, taisi siinä silmät vähän kostuakin.
Eli Hanna ja Stella kolmansissa kisoissaan, kuudennelta radalta saivat viimeisen luvan->sert ja siirto kakkosluokkaan. Kaksi viimeistä luvaa tulivat myös 1. sijoituksella. Ihan uskomattoman hieno suoritus. Ja jos joku ihmettelee että onhan niitä muitakin niin tämä parivaljakko on molemmat ensikertalaisia lajin parissa, Hanna on itse kouluttanut Stellan ja Stellalla ikää 20kk. Luonnonlahjakkuuksia molemmat. Oikein paljon Onnea vielä Hanna ja Stella!
 
Stella
 
Stellan nousu kakkosiin tarkoittaa myös sitä että se tullaan astuttamaan nyt sitten seuraavasta juoksusta. Toiveissa on siis tulevia aksalupauksia mahdollisesti jo alkukesästä.
 
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...