sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kisakuulumisia

Viikon sisään mahtui kahdet aksakisat, ensimmäiset Liedossa maanantaina toisena pääsiäispäivänä ja eilen olimme Hyvinkäällä. Liedosta ei ole kauheasti tuloksellista kerrottavaa, Stella ja Hanna pääsivät kyllä palkintopallille, mutta nollatulokset jäivät saamatta molemmilta. Päivä oli kuitenkin muuten erittäin onnistunut, saimme seuraksi Neymarin perheen Naantalista ja oli kyllä mukava nähdä taas pitkästä aikaa.
 
Eilen sitten suuntasimme Hyvinkäälle. Itselläni ei odotukset olleet kovinkaan korkealla sillä Jarin töiden takia pojatkin olivat mukana ja ajattelin että oma keskittyminen kisaamiseen ei välttämättä tällä kokoonpanolla ole kovinkaan hyvä.
Radat olivat kuitenkin järjestään kaikki oikein kivoja ja meille sopivia, ainoastaan viimeisen hyppärin (hyppärit ovat inhokkejani ;-) ) loppusuora vaikutti suoraan sanottuna hirvittävältä, koska olen vain niin hidas. Ensimmäiseltä radalta tulikin sitten itseni ja kaikkien muiden yllätykseksi nollatulos ja toinen luva nyt sitten ykkösluokasta sijoituksella 2. Toinen ja kolmas rata menivät myös hyvin, toiselta radalta valitettava kielto putkelta ja siltä hyppäriltä riman pudotus, sijoitukset olivat 2. ja 1. eli jokaiselta radalta Sylvin kanssa pääsimme palkinnoille. Sylvi on parantanut kisasuorituksiaan koko ajan ja tällä hetkellä se ei yhtään hötkyile ja kerää kierroksia ennen suorituksia mihin olen erittäin tyytyväinen.

 
Hanna ehti juosta Stellan kanssa kakkosissa vain ensimmäisen hyppärin, koska hänellä oli kiire takaisin Tampereelle töihin. Tältä radalta hylky, vaikka rata sinänsä sujui hyvin, kepitkin löytyivät taas loistavasti verrattuna maanantain Liedon kisoihin.
Kahden viikon päästä suuntaamme sitten Janakkalaan Sylvin ja Stellan kanssa. Stellalla ei ole vielä minkäänlaisia merkkejä ollut juoksun alkamisesta ja olemmekin naureskelleet että nyt kun niitä kovasti odotamme niin ne siirtyvät.
 
Ensi viikolla on luvassa kyllä pennuntuoksuisia päivityksiä sillä laumamme saa uuden jäsenen ihanasta musta-valkoisesta neidistä. Viralliselta nimeltään tämä ihanuus on Snowpaw Queen Of Thunder ja tulemme kutsumaan pikkutyttöä Sonjaksi.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...