maanantai 25. huhtikuuta 2016

Viikonlopun esiintymiset

Viikonloppu oli jo totuttuun tapaan täynnä koiramaisia aktiviteetteja. Lauantaina lähdimme Katin ja Ringon kanssa kohti Tuulosta, jossa Sofia, Ringo ja Elmo esiintyisivät pentunäyttelyssä. Matka taittui joutuisasti ja paikan päällä Elmo jo odottikin Saaran ja hänen ystävän kanssa. Pientä korvakarvojen leikkaamista ja karvojen harjaamista ja kolmikko oli valmis kehään. Esiintyminen tapahtui jo isojen pentujen luokassa 7-9kk, pienten urosten luokkaan oli ilmoitettu kaksi soopelia. Elmo ja Ringo menivät yhtä aikaa kehään ja kyllä olivat pojat edukseen, erityisesti Elmo loisti kyllä tällä kertaa ja todella hienosti Saara Elmoa esittikin, tuloksena 1.kp ja Ringolle 2.kp. Sen jälkeen Elmo meni kehään pienten urosten voittajan kanssa ja nappasi urospentujen voiton. Sitten vuorossa oli Sofia joka ei esiintynyt tällä kertaa oikein kunnolla ollenkaan. Sofia on valitettavasti oppinut että maasta löytyy toisten sinne pudottamia herkkuja ja nenän irti pitäminen lattiasta alkaa olla jo mahdotonta. Tuloksena kuitenkin 1. kp. Tämän jälkeen Elmo ja Sofia vielä yhdessä kehään ja Elmo oli ROP ja Sofia VSP, tässä kohtaa kasvattaja ei voi taas olla enempää tyytyväinen.
 
 
Sofia, Ringo ja Elmo


Elmo (FS's Brave Black Wish)
 
Sunnuntaina suuntasimme sitten Kangasalan puolelle mätsäriin Sofian ja Sylvin kanssa, tarkoituksena Sofian kanssa harjoitella esiintymistä. Paikalla oli myös Ringo Katin kanssa harjoittelemassa. Onneksi räntäsade loppui juuri hyvissä ajoin ennen kehien alkamista ja melkein auringonpaisteessa pääsimme kehään. Molemmille punainen nauha ja sitten yhdessä jatkokehään, josta Sofia käteltiin ensimmäisenä pois, nenä ei edelleenkään pysynyt pois maasta. Ringolla ja Katilla sen sijaan meni todella hienosti, sijoituksena kolmas.
Tapasimme myös perheen Pirkkalasta jolla on haaveissa oma shelttipentu ja Sylvi ja Sofia saivatkin paljon huomiota ja rapsutuksia, Sylvi varsinkin oli oikein tyytyväinen saamastaan huomiosta.
 
Penturintamalta ei vieläkään ole uutisia, edelleen odotamme Stellan juoksua alkavaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...