maanantai 25. heinäkuuta 2016

Pentumaiset näytelmät

Viikonloppuna tuli vietettyä niin lauantaina kuin sunnuntainakin aikaa Kaupissa pentunäyttelyissä. Sonja osallistui näyttelyyn molempina päivinä ja minkäänlaista väsymistä ei sunnuntai-iltanakaan ollut tytössä havaittavissa.
 
Lauantaina kehään oli shelttejä ilmoitettu 9 kpl ja Sonja oli sieltä nuorimmasta päästä juuri viiden kuukauden iän saavuttaneena, vanhimmat taisivat olla pian 9kk täyttäviä joten ero oli melkoinen niin kehityksessä kuin karvan määrässäkin. Lauantaina kehässä kävi myös Sonjan veli, aivan ihana Tico, josta on kasvamassa oikein lupaava sheltti. Esiintyminen meni Sonjalle tyypillisesti, liikkumisen kanssa saa olla todella varovainen ettei itse esittäjä provosoi hyppy, pomppu, kenguru loikkia esille, pari niitä taisi taas tulla, varsinkin rotunsa parasta valittaessa ei neiti malttanut oikein enää olla esittelemättä näitä vauhdikkaita taitojaan. Seisominen oli tyypillistä Sonjaa, paikallaan seistään ja oikein venytetään itseään kuin sanoen katsokaa nyt minua, tuloksena siis pienten narttupentujen 1. kp, pn-1 ja vsp-pentu, huikeaa!
 
Kuva Kari Lehtomaa
 
Sunnuntai oli sitten lauantain toisinto, neiti hurmasi kehässä niin tuomarin kuin kehäsihteeritkin, jotka purskahtivat nauramaan kun neiti pikkumusta seistessä oikein innostui itseään esittelemään, arvostelun loppuun onkin kirjoitettu: Erinomainen esiintyjä!
 
Kuva Kari Lehtomaa
 
Seuraavaksi neiti pääsee hauskuuttamaan yleisöä oikein shelttien erikoisnäyttelyyn Helsinkiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...