maanantai 8. elokuuta 2016

Mitä sitä on taas tehty

Edelliset kaksi viikkoa oli melkoista tykitystä jalkapalloa ja koiramaisia tapahtumia, vaikka ehdimme me siinä välissä muutaman päivän lomaillakin.
Perjantaina 29.7 meillä oli aikainen lähtö sillä Jussilla alkoi jalkapalloturnaus Porissa, lähdimme matkaan asuntoautolla sillä tarkoitus oli olla Porin raviradalla yötä, koska viikonlopulle osui hienosti myös Porin kansainvälinen koiranäyttely, jonne Sofia oli ilmoitettu. Reissukoiriksi lähtivät kaikki muut paitsi Tintti joka pääsi mummolaan saamaan rapsutuksia oikein kunnolla.
Porin näyttely on kyllä aina ollut meidän suosikkejamme, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Yöpymispaikka aivan raviradan vieressä ja ystävällistä palvelua, kiitokset Poriin jälleen kerran!
Kelit suosivat viikonloppuna, kastuimme läpimäriksi vain kerran Jussin peliin polkupyörällä polkiessamme, mutta sadetta seurannut auringonpaiste kuivatti mukavasti kastuneet vaatteet. Poikien pelit menivät hienosti, mahtava joukkue Jussilla. Näyttelyssä sunnuntaina Sofia oli erittäin hyvä voittaen luokkansa kivalla arvostelulla, mutta sitä kolmatta puuttuvaa eriä emme saaneet, mikä tietysti hieman harmitti.
 
Porista jatkoimme sitten lomailun merkeissä ja kolme päivää siinä vierähti mukavasti leirintäalueella, kunnes tulimme sitten kotiin. Koirat olivat kaikki ihan mahtavia reissukoiria, myös Sonja, eipä tuo taida enää oikein mistään hätkähtää, sen verran sen kanssa on jo liikuttu ympäriinsä.
 
Sitten olikin taas jo perjantai ja tällä kertaa Nokialla alkoi pojilla Nopsajalkaturnaus, jossa pelaisivat Jaakon ja Jussin joukkueet. Lauantaina olin itse näyttelyssä Nokialla Katin, Ringon sekä kolmen ässän eli Sylvin, Sofian ja Sonjan kanssa. Ringo ja Sofia pyörähtivät kehässä ja tuomarin mielestä olivat taaskin erittäin hyviä sijoittuen luokissaan neljänneksi ja kolmanneksi.
 
Näyttelyn jälkeen suuntasimme auton nokan kohti Hämeenlinnaa ja Hämeen shelttien järjestämää leiriä. Siellä ehdimme Sylvin kanssa mennä vähän aksaa ennen pienoista sadekuuroa (vaihtovaatteet olisivat taas kerran olleet kivat) ja Sonjan kanssa osallistuimme leirinäyttelyyn, jossa tuomarina toimi Niina Ojala. Sonja esiintyi taas mainiosti ollen pentujen ykkönen sekä koko näyttelyn toiseksi kaunein koira!
 
Sunnuntai päivä menikin sitten kokonaisuudessa vielä Nokialla jalkapalloa katsellessa, joten melkoisen aktiivinen viikonloppu on taas takanapäin. Arkeen meidän perhe siirtyy torstaina kun kaikilla pojilla alkaa koulu, mutta lauantaina on sitten vuorossa taas näyttely ja tällä kertaa oikein shelttien erikoisnäyttely Helsingissä. Tämän jälkeen ainoastaan Sonjaa on ilmoitettu näyttelyihin, muiden jäädessä nyt tauolle kasvattelemaan kadonneita karvoja takaisin :-D
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...