tiistai 6. syyskuuta 2016

Kennelpäivät 2016

Tämän vuoden Flaming Snow's kennelpäiviä vietettiin 28.8 Lempäälässä SportDogParkilla. Ohjelmassa meillä oli kaksi tuntia agilityä Päivi Männistön ohjauksessa ja sen jälkeen kahvittelua ja kuulumisten vaihtoa. Paikalle saapuivat yhtä lukuun ottamatta kaikki Sylvin lapset.
 

 
Sylvin lapsista löytyy kyllä kaikista agilitykoiran ainesta ja hauskaa näytti olevan myös ohjaajilla. Tässä kuvia osallistujista:
 
Stella (FS's A Divine Dream) puomilla
 
Messi (FS's A Dark Brightness)
 
Neymar (FS's A Peaceful Storm)
 
Roni (FS's A Humble Highflyer)
 
Elmo (FS's Brave Black Wish)
 
Kevin (FS's Brad In Black)
 
Ringo (FS's By Far The Best)
 
Päivä sujui leppoisasti treenatessa ja sen jälkeen höpöttelimme tärkeimmät kuulumiset. Kasvattaja myös lahjottiin kaikkien kasvatinomistajien toimesta, kiitokset vielä kerran, kello on upea!
 
 
Meillä on kyllä niin hyvä porukka että ensi vuonna sitten taas uudelleen viimeistään nähdään toivottavasti kaikki yhdessä seuraavissa kennelpäivissä.
 
Kiirettä on pitänyt muutenkin, treeneissä ja kisoissa ja päivitykset laahaavat jäljessä. Viime viikonloppuna Hanna ja Stella kisasivat hienosti Helsingissä saaden toisen luvan 2. luokasta, onnea oikein paljon!
 
Kuun lopussa on taas lisää jännitettävää kun suuntaamme B-pentujen kanssa virallisiin luustokuviin Kankaanpäähän. Sitä ennen ehdimme kuitenkin pyörähtää Sonjan kanssa pentunäyttelyssä ja aksakisoissa Sylvin kanssa.
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...