Menestystä aksassa ja näyttelyissä

Täytyy sanoa että en olisi kyllä missään vaiheessa uskonut että nyt jo kirjoitan ensimmäisen kasvattini siirtyneen kisaamaan agilityssä kolmosluokkaan, mutta totta se on. Viime tiistaina kävimme Hannan kanssa kisaamassa Sylvin ja Stellan kanssa Riihimäellä kaksi agilityrataa. Tai lopultahan Sylvi juoksi vain kaksi rataa sillä Hanna ja Stella saivat heti ensimmäiseltä radalta nollavoiton, sertin ja siirron aksan kuninkuusluokkaan. On ne kyllä mahtavia, Onnea vielä kerran Hanna ja Stella!

Sylvin kanssa saimme myös suoritettua ensimmäisen radan puhtaasti, mutta Sylvi oli tytärtään reippaat kolme sekuntia hitaampi. Toiselta radalta sitten 10vp ja voitto kun toiset kisaajat eivät tulosta saaneet. Edellisenä viikonloppuna Sylvi kisasi myös Nokialla tehden yhden hylyn ja kaksi 10vp rataa, sijoituksilla 1. ja 2.

Viime viikon torstaina B-pennut täyttivät 1-v. Onnea Elmo, Ringo, Kevin ja Sofia!

Eilen oli sitten Kaupissa pentunäyttely minne olin ilmoittanut Sonjan. Neiti malttoi tällä kertaa esiintyä jo hieman varmemmin ja olikin upeasti ROP-pentu vaikka paras uros oli todella kaunispäinen soopeli, ei tainnut olla tuomarilla helppoa valintaa tehdessä.

Ensi viikonloppuna suuntaammekin sitten Hyvinkäälle missä Sonja pääsee jo oikeiden näyttelyiden pentuluokkaan täyttäessään perjantaina 7kk.