tiistai 29. marraskuuta 2016

Marraskuun kuulumisia

Synkkä ja pimeä marraskuu alkaa olla lopuillaan ja siirrymme joulun odotukseen. Tässä kuussa ei hirveästi ole ollut mitään tapahtumia, tärkeimpänä kuitenkin Sylvin onnistunut astutus Nerolla. Tällä hetkellä näyttää oikein hyvältä pentujen suhteen. Sylvillä on selkeää ruokahaluttomuutta aamuisin niin kuin aikaisemmissakin tiineyksissä on ollut tähän aikaan ja vaikka aikaisemmin olen Sylvin käyttänyt ultrassa tiineyden varmistamiseksi voi olla että tällä kertaa emme suotta mene, kun kaikki näyttää nyt hyvältä. Pentuja odotamme syntyviksi heti tammikuun alkupuolella, mikäli kaikki nyt menee niin kuin pitääkin. Sylviä pääsee tapaamaan vielä ennen joulua, mieluiten ennen joulunalusviikkoa, mikä on lapsiperheessä aina kiireinen, joulusta alkaen annamme Sylville sitten rauhan valmistautua tulevaa koitokseen.
 
Tämän vuoden viimeiset näyttelytkin ovat jo reilun viikon päässä. 10. ja 11. päivä suuntaamme Helsinkiin Voittaja-näyttelyihin. Kokoonpano on vielä epäselvä, Sofia ei ole kasvattanut turkkiaan suunnitellusti ja jää todennäköisesti kotiin, Sonja pääsee sitten kehään asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...