lauantai 24. joulukuuta 2016

Hyvää Joulua!

Perjantaina kävimme Sylvin kanssa tiineysröntgenissä kurkkaamassa montako pentua siellä masussa on. Sylvin masuhan tuli aikaisin esille ja leikilläni olen pohtinut että minkälainen joukko siellä oikein kasvaa kun Sylvi näyttää jo melkoisen suurelta.
Aamulla heti kahdeksalta eläinlääkäriin ja Sylvi kuvattavaksi. Takaisin tullessa hoitaja oli jo myyty, Sylvi oli hurmannut luonteellaan. Pääsin saman tien kurkkaamaan näyttöruudulle ja ihmetys oli suuri kun tuntui että päitä näkyi hirveästi.  Kysyin kuvanneella eläinlääkäriltä montako niitä oikein on ja vastaukseksi sain 7. Melkoinen porukka masussa siis kasvaa, nyt vain toivomme että loppu tiineydessä menee kaikki yhtä hyvin kuin tähänkin asti ja synnytys sujuisi kunnialla.

Nyt rauhoitamme joulun viettoon ja haluankin toivottaa teille kaikille oikein hyvää ja rauhaisaa joulua sekä onnellista uutta vuotta 2017!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...