tiistai 13. joulukuuta 2016

Messari viikonloppu

Viime viikonloppu oli koko näyttelyvuoden huipennus kun Helsingissä kisattiin Helsinki Winner ja Voittaja 2016 titteleistä. Matkasimme kumpanakin päivänä aamuyöstä messukeskukseen, onneksi minulla oli seuraa sillä yksin matka olisi tuntunut varmasti huomattavasti pidemmältä ja tylsemmältä, kiitokset siis seurasta Niina, Susanna ja Heidi.
Messukeskuksessa seuraamme liittyivät Saara ja Elmo. Elmo pääsikin kumpanakin päivänä ensimmäisenä kehään osallistuessaan junioriluokkaan, tuloksena molemmilta päiviltä eh. Hienosti Elmo esiintyi Saaran kanssa, sunnuntaina taisi olla jo hieman kyllästymistä havaittavissa kehässä seisomiseen, mutta hyvin Saara sai Elmon esiintymään.
 
Flaming Snow's Brave Black Wish
 
Urosten jälkeen vuorossa oli sitten Sofia ja Sonja. Kiitokset Saaralle Sofian esittämisestä! Sofiahan on aivan karvaton edelleen mutta vein sen silti kehään koska toivoin ja haaveilin siitä kolmannesta tarvittavasta eri:stä näyttely-ykkösruusuketta varten. Ja heti lauantaina se sitten tulikin, nyt on Sofialla tarvittavat tulokset kasassa eikä sunnuntaina saatu h yhtään harmittanut.
 
Flaming Snow's Be The One For Me
 
Sonja esiintyi ensimmäisen kerran junioriluokassa ja lauantaina sai eh:n, tuomari piti Sonjan päätä liian karkeana ja raajoja liian lyhyinä. Sunnuntaina sitten Päivi Eerolan tuomaroimana Sonja sai hienosti eri:n sijoittui luokassaan neljänneksi ja sai vielä sa:nkin, mahtavaa. Arvostelu oli myöskin mukavaa luettavaa sillä siihen ei oltu löydetty yhtäkään huonoa asiaa.
 
Snowpaw Queen Of Thunder

 
Näyttelyistä pidetään nyt pieni tauko ja ensi vuonna sitten jatkamme Lahdesta Sonjan kanssa ja Turussa kehään pääsee sitten myös Sofiakin.
 
Sylville kuuluu hyvää, masu kasvaa ja 23.12 pääsen kurkkaamaan montako pentua siellä Sylvin masussa oikein kasvaa kun käymme tiineysröntgenissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...