torstai 9. helmikuuta 2017

Winter-pennut 5 viikkoa

Pennut täyttivät maanantaina jo viisi viikkoa. Niistä on kehittynyt jo melkoisia piraijoita hampaineen. Olohuoneessa juostaan välillä hyvinkin päättömästi ja tehdään kaikkea mitä pienelle pennulle tulee mieleen (syödään kenkiä, johtoja, mattoa...) Hoitotätien kanssa leikit ovat välillä varsin railakkaita, vanhuksien Tintin ja Lukan kyljessä on taas turvallista nukkua. Vieraita on käynyt melkeinpä joka päivä ja reippaasti pennut ovat ottaneet kaikki vastaan. Vielä en pentujen kodeista pysty sanomaan mitään, seurailen niiden luonteiden kehitystä ja odotan ainakin 20.2 olevaan eläinlääkärin tarkastukseen ennen kuin teen mitään päätöksiä. Mahdollisesti yksi harrastava (toko, rally-toko, agility), aikaisempaa koirakokemusta omaava koti voisi olla vielä etsinnässä.
 
Maanantaina yritimme ottaa myös kuvia taas pennuista, mutta olosuhteet ja pennut eivät tehneet siitä helppoa. Tässä kuitenkin Winter-pennut 5 viikkoa.
 
Ahto
 
Hile
 
 
                     Kuura                
 
 
Lumi
 
 
Riite
 
 
Tuisku
 
 
Viti
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...