keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Pentuja ja Vaasa kv

Taas on ehditty vaikka ja mitä. Viime lauantaina lähdimme aamuvarhaisella ajelemaan kohti Vaasaa. Näyttelyyn olin ilmoittanut Ringon, Sofian ja Sonjan. Tuomarina oli saksalainen Hans-Erhard Grüttner. Saavuimme paikalle juuri sopivasti puoli kymmenen aikaan, tilaa kehän ympärillä oli vielä mukavasti ja eikun leiri pystyyn ja Ringo ensimmäisenä pöydälle. Pennut ja junnut arvosteltiin reippaasti ja sitten olikin jo Ringon vuoro. Reippaasti poika esiintyi, onneksi kehän ympärillä riitti ihmeteltävää sillä nameja Ringo ei kehässä huoli eikä sitä niiden avulla saa seisomaan. Tuomari tykkäsi Ringosta niin paljon että tuloksena oli nuo eri/1 sa, seuraavalla arvostelulla:
"Not a small one. Very nice head, elegant topline, corr. bodyprop. Little bit high tailset. Exc coat, moved well, close behind.
 
Ringon kuva Susanna Seitsalo
 
Ringon pyörähdettyä paras uros kehässä oli onneksi pieni tauko että sain Sofian ja Sonjan harjattua. Sitten Sonjan kanssa kehään. Tyttö oli taas intoa piukassa mutta malttoi kuitenkin keskittyä seisomiseen. Sonjalle tällä kertaa jun eh/3 seuraavalla arvostelulla:
"Very good head. Elegant topline, corr. back & tailset. Exc. coat. Very good angulation. Moved well but close behind & not paralell in front."
 
Sonjan kehän jälkeen sitten vain koiran vaihto ja Sofian kanssa kehään. Sofialla ei ollut oikein hajua mitä oltiin tekemässä, yritti tarjota niin istumista kuin maahanmenoakin. Vaatii ehkä pientä treenaamista taas ennen seuraavaa näyttelyä. Tuloksena Sofialle kuitenkin hienosti nuo eri/2 sa. "Very good head, very good topline. Straight back with good tailset. Nice coat, very good angulation. Moved well but not paralell in front.
 
Sofian kuva Susanna Seitsalo
 
 
Dream-pennut ovat tulleet jo kolmen viikon ikään. Jauhelihan maistelu on jo aloitettu ja eilen pennut muuttivat olohuoneeseen. Isoäiti Sylvikin pääsi tapaamaan pennut ensimmäisen kerran ja kyllä oli pennuista tohkeissaan.
 
 Ellie
 
 

Jare
 
 

Jenni
 
 

Mikael
 
 

Mikael
 
 

Sanni
 
 

Ville-Galle
 
 
Tällä hetkellä pentuihin on tullut jo todella paljon kyselyitä, eikä niitä kannata laittaa enää ennen kuin näen mitä pennuista kasvaa. Mahdollisesti sijoituskoti narttu ja/tai urospennulle Tampereelta on haussa. Kodilta edellytän aktiivisuutta ja aikaisempaa koirakokemusta, kiinnostus harrastuksiin (agility, toko, rally-toko) on plussaa.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...