perjantai 26. toukokuuta 2017

Dream-pennut 9 viikkoa

Tämän viikon tiistaina pennut täyttivät jo 9 viikkoa. Kotona ovat Sanni, Aatos ja Jare ja meno on huomattavasti rauhallisempaa kolmen kuin kuuden pennun kanssa. Tuju, Haades ja Ellie ovat kotiutuneet hienosti omiin koteihinsa, terveisiä vain pienille ja paljon rapsutuksia!
 
Aurinkoisen ja lämpöisen ilman myötä meillä on siirrytty ulkoilmaelämään. Pennuista tämä on ehdottomasti parasta. Kotona maailmaa on laajennettu jo metsäretkien muodossa ja autoilua on harjoiteltu kaikkien kanssa yksin ja yhdessä. Tietysti jalkapalloa katsomaan ovat päässeet ym.
 
 
Pennuista Jare etsii edelleen sitä omaa kotiaan. Tämä hurmaava poika on kasvamassa isoksi ja varsin valloittavaksi tapaukseksi.
 
 
Taistelutahtoa löytyy edelleen, pureminen on hallinnassa ja oikeanlaisella omistajalla ei varmasti tule olemaan tämän pojan kanssa ongelmia. Mikäli koet että sinulla olisi riittävästi kokemusta ja jämäkkä ja määrätietoinen ote koiran kouluttamiseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan Jareen.
  
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...