Omaa kotia etsii

Eilen kävimme Dream-pentujen kanssa eläinlääkärin tarkastuksessa ja silmäpeilauksessa. Samalla pennut saivat mikrosirut niskaansa ja niiden rekisteröiminen Kennelliittoon saadaan valmiiksi. Kaikki pennut ovat terveitä, pojilla kivekset paikallaan (ovat olleet jo viiden viikon iästä). Silmien osalta Ellieltä löytyi crd, toisilla silmissä ei huomautettavaa.
 
Pentujen kotien päättäminen on nyt sitten käsillä ja omaa kotia etsii vielä pojista Jare. Jare on luonteeltaan melkoisen itseriittoinen. Se puree ja lujaa. Sillä on voimakas taistelutahto. Tämän vuoksi Jare ei sovellu ensimmäiseksi koiraksi ellei omistaja todella tiedä mitä sen kanssa kuuluu tehdä. Lapsiperheeseen poika ei välttämättä ole paras vaihtoehto, juurikin tuon puremisen vuoksi, ellei perheessä ole vankkaa kokemusta koirista jo aikaisemmin. Jare on tällä hetkellä selkeästi suurempi kuin toiset pennut ja todennäköistä onkin että se ei jää rotumääritelmän mukaisiin mittoihin.
 


 
Jaresta saa mainion harrastuskaverin itselleen vaikka agilityyn. Tässä linkki Jaren sukutauluun https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI12960/17&ReknoE=FI36520/14
Asialliset yhteydenotot mieluiten sähköpostitse heli_palssi@hotmail.com
Ja ettei kenenkään tarvitse kysyä pelkästää hintaa on se 1500€.