maanantai 7. elokuuta 2017

Valkeakoski kr

Sunnuntaina oli sitten se päivä kun juuri 7 kuukautta täyttäneet C-pennut pääsivät pentuluokkaan näyttelyissä. Valkeakoskelle olikin ilmoitettu Ahto, Myrsky ja Laila koila. Kolmikon lisäksi narttupennuista löytyi myös Lailalle kilpakumppani. Valkeakoskella sää oli varsin mielenkiintoinen välillä satoi kaatamalla ja välillä aurinko paistoi, ilma oli sangen kosteahko ja kuuma. Onneksi apujoukot olivat pystyttäneet teltan jo edellisenä päivänä valmiiksi ja saimme autosta kävellä suoraan telttaan, kiitos Suvi ja Iekku!

Urospennut aloittivat shelttikehän ja Myrsky ja Ahto kehään. Molemmat esiintyivät todella hienosti ja saivat ansaitusti hienot arvostelut sekä kp:t. Ahto oli ykkönen ja Myrsky kakkonen. Tämän jälkeen olivat kehässä narttupennut. Laila koila esiintyi taas upeasti ja hienosti ykkäseksi kp:n kera. Näin ollen ROP-pentu kehässä vastakkain olivat sisko ja sen veli, Ahto ja Laila. Laila-koila voitti ollen ROP-pentu ja Ahto hienosti VSP.


Laila ja AhtoMyrsky

Tässä vielä Lailan arvostelu:
"Sopiva koko & luusto, hyvin kaunis ja feminiininen pentu, kaunis pää, ihastuttava ilme & korvat, kaunis ylälinja ja häntä, ikäisekseen hyvin kehittynyt rintakehä & eturinta, erinom. kulmaukset, hyvin kaunis tricolor-väri, kauniit kevyet liikkeet"


Päivä oli tässä kohtaa jo täydellinen ja Sonja ja Sofia vielä esittämättä. Sadekin lakkasi vähäksi aikaa kun pääsin Sonjan kanssa junnuluokan kehään. Iloinen kumipallo malttoi hienosti esiintyä ja tuloksena eri. Kilpailuluokassa kaikki neljä junnuluokan narttua ja vähän aikaa tuomari mietti ja sijoitteli koirat niin että Sonja voitti luokkansa saaden myös sa:n.
Sitten nopea koiran vaihto ja Sofian kanssa kehään. Sofia esiintyi märällä asfaltilla paremmin kuin yleensä ja Sofiallekin eri. Kilpailuluokassa Sofia sijoittui toiseksi jääden tällä kertaa ilman sa:ta.

 Sofian kuva Iekku Pylkkä

Sofian arvostelu:
"Sopivat mittasuhteet ja luusto. Aavistuksen voimakas kallo-osa. Isohkot hyvin taipuneet korvat. Kaunis ylä-  ja alalinja. Erinomaiset kulmaukset ja häntä. Kaunis blue merle väri. Erinomainen turkki ja liikkeet."

Sitten oli avoimen, valioiden ja veteraanien vuoro ja sitten Sonjan kanssa paras narttu- kehään. Tässä kohtaa Sonjalla meinasi keskittyminen loppua vallan kokonaan, mutta juuri ja juuri sain sen pysymään neljä jalkaa maassa. Tuloksena hienosti pn3! Upeasti tämän mustavalkoisen kaunottaren jo toinen paras narttu sijoitus Suomen kehissä tälle vuodelle. Näin tuomari arvosteli Sonjan:

"Erittäin kaunis ja sievä bi colour. Erinomainen runko ja mittasuhteet. Erittäin kaunis pää ja ilme, pienet korvat. Erinomainen ylä- ja alalinja, erinomainen häntä. Erinomaisesti kehittynyt rintakehä, erinomaiset kulmaukset, upea turkki ja liikkeet:"
Kuva Iekku Pylkkä

Ensi viikonloppuna vuorossa onkin sitten Turun elonäyttely, minne mukaan lähtee Laila, Ringo, Sonja ja Sofia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...