torstai 2. marraskuuta 2017

Rakvere ja kuulumisia

Syyslomalla teimme retken Viron puolelle Rakvereen missä oli lauantaina ja sunnuntaina näyttelyt. Retki alkoi heti hieman jännittävissä olosuhteissa sillä sää oli mielenkiintoinen Suomen puolella aamusta kun olimme liikkeellä. Onneksi maltti oli taas valttia ja kitkarenkaat alla niin pääsimme turvallisesti satamaan. Perjantaina ohjelmassa oli mm. vierailu Tallinassa Energian oivalluskeskukseen missä riitti ihmeteltävää niin pojille kuin vanhemmillekin. Tämän jälkeen auton nokka kohti Rakvereä, hieman kaupassa käyntiä ja sen jälkeen kohti majapaikkaamme joka sijaitsi noin puolen tunnin ajomatkatkan päässä Vihulassa. Yövyimme Vihula Country Club and Spassa, joka oli todella upea miljöö ja varmasti kesällä vielä ihanampi vierailukohde. Paikassa oli todella tilavat majoitustilat, aktiviteetteja löytyi ja aamupala oli oikein hyvä. Harmiksemme meillä ei aikaa ollut oikein muuhun kuin lauantain minigolf-turnaukseen, jonka tällä kertaa voitti hienosti Jussi.

Näyttelyt järjestettiin Rakveressä urheiluhallissa ja ennakkoon oli jo tieto että tilat olisivat ahtaat. Onneksi kehän reunoilla sopu antoi sijaa ja hyvin mahduttiin molempina päivinä. Tuloksina tältä reissulta oli Sanni molempina päivinä ROP-pentu ja Sonjalle lauantaina eh, sunnuntaina Sonja hienosti nuo eri/1 sa pn2.

 kuvat Inna Tolli


Sitten jo kovasti odotettuihin pentusuunnitelmiin. Sonjan juoksu alkoi ja se on tarkoitus nyt astuttaa, lisätietoja Pentuja sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...