tiistai 30. tammikuuta 2018

Kuulumisia, pitkästä aikaa

Edellisestä päivityksestä on ehtinyt vierähtää tovi jos toinenkin ja paljon ehtinyt tapahtua tässä välissä. Omien terveydellisten ongelmieni kanssa on ollut nyt sen verran tekemistä että kaikki muu ei niin kiireellinen on joutunut jäämään. Tämän vuoksi on pentukyselyihin vastaaminenkin ollut todella heikkoa ja pahoittelut jos joku on jäänyt vallan ilman vastausta. Nyt kun leikkauksesta toipuminen on päässyt kunnolla vauhtiin pääsen taas paremmin paneutumaan näihinkin asioihin.

Sonjan (Snowpaw Queen Of Thunder) ja Stevenin (Lundecock's Traveling Man) pennut syntyivät loppiaisena 6.1.2018 ja ovat jo 3,5 viikon ikäisiä. Pentuja syntyi kaksi soopelia poikaa, kolme trikkiä tyttöä ja yksi soopeli tyttö. Synnytyksessä kaikki meni hienosti, pennuista toinen soopeli poika oli selkeästi pienenmpi syntyessään kuin muut ja tarvitsi alkuun vähän apua isompien sisarusten joukossa mutta nyt kaikki pärjäävät oikein hienosti ja kasvu on ollut tasaista. Pennut ovat kaikki oikein terhakoita, mutta eroavaisuuksiakin alkaa luonteissa näkyä, yllättäen varsinkin yksi trikki tytöistä vaikuttaa taas vallan menevältä tapaukselta.

Tässä pennut kuvattuna viime lauantaina kun täyttivät kolme viikkoa.


RikhardViktoriaMarieAnnaSilviaAleksanteri


Uusia kyselyitä en tosiaan enää pentuihin ota. Mikäli pentuja on vapaana laitan siitä tietoa kennelini Facebook sivuille ja niitä kannattaa seurailla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...