keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

D-pentujen synttäritapaaminen ja Imatran näyttelyt

Dream-pennut täyttivät vuoden 21.3.18 ja vihdoinkin maanantaina oli sitten synttäritapaamisen vuoro. Jo sunnuntaina meillä kävi Elli perheineen kylässä ja neidistä on kyllä kasvanut aivan ihana nuori neito.
Flaming Snow's Dose Of Sweetest Dream "Elli"

Maanantaina kylään tulivat veljekset Haades ja Jare omistajineen. Sää ei oikein suosinut meitä metsälenkillä, mutta koiria se ei haitannut, kuvia vain en pojista saanut kun lunta satoi. Komeat pojat olivat kuitenkin, Haades oli kovasti isänsä Demon näköinen ja Koda oli varsin komea ja hieman suurempi kokoinen. 

Viime viikon torstaina lähdimme jo näyttelyreissulle Imatralle. Mukaan lähtivät Susanna Nitron kanssa ja Saara Aatoksen ja Elmon kanssa. Kyydissä mukaan tuli myöskin Suvi. En koskaan aikaisemmin ole Imatran näyttelyissä käynyt ja ne olivatkin ihan positiivinen yllätys, kanttiinin hinnat olivat edulliset, paikka oli hyvä, perjantaina oli jopa väljää. Tuloksia tuli seuraavasti:
Perjantaina:
Aatos jun eri/2
Sanni jun eh/4
Sofia val/eri

Lauantaina:
Aatos jun eri/2 sa
Sanni jun eri/2 sa
Sofia val/eri

Imatran reissulta on kuvia ottanut Susanna Seitsalo, kiitos!


Koko ryhmä koossa

Sisarukset Elmo ja Sofia

Sisarukset Aatos ja Sanni

Elmo ja Aatos ja Aatoksen ihana hymy!

Sanni ja Sofia, ja kuten kuvista voi päätellä ei meillä tylsää ollut :-D

Sisarussarja vielä aamuauringossa: Sanni, Sofia, Aatos ja Elmo


Royal pentuekin täytti jo 12 viikkoa. Hienosti on pennuilla lähtenyt sujumaan omissa kodeissa, varsin reippaita ovat olleet kaikki kuulumisten perusteella.

Flaming Snow's Epic Alexander The Great "Aleksanteri"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...