perjantai 8. kesäkuuta 2018

Tutkimuksia ja astutuksia

Kiirettä on pitänyt ihan hirveästi.

Kankaanpäässä vierailimme Ventelän luona C ja D pentueiden koirien kanssa, mukana olivat Savu, Myrsky, Laila koila, Ahto, Sanni, Koda ja Aatos. Tuloksia saatiin vähän laidasta laitaan ja jalostustietokannasta niitä pääsee tarkemmin tutkimaan TÄÄLTÄ.
Suuret kiitokset taas kaikille osallistuneille kasvatinomistajille!

Pentusuunnitelmatkin pääsivät taas askeleen eteenpäin kun Milli on nyt vihdoinkin astutettu. Satoja kilometrejä ja pari päivää siinä taas meni mutta nyt saamme jäädä jännityksellä odottamaan mitä sieltä mahdollisesti on tulossa. Lisätietoja löytyy Pentuja-sivulta.

Itse olen kouluttanut TamSKilla pentuaksaa ja treenannut Sofian ja Sylvin kanssa kaiken muun lisäksi joten hirveästi vapaa-aikaa ei ole jäänyt. Tämän vuoksi on pentukyselyihinkin vastaaminen vaiheessa, mutta pikimmiten yritän kaikille nyt vastailla.

Kennelpäiviä vietimme 3.6 ja siitä on tulossa oma kirjoituksensa, hieno päivä taas kerran, vuoden kohokohta kasvattajalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...