tiistai 12. kesäkuuta 2018

Tuuri Miljoona koira 2018

Sunnuntaina oli jo perinteeksi muodostuneen Miljoona koiran vuoro. Omista koirista en ollut ilmoittanut kuin Sofian mukaan että olisi edes joku koira esitettävänä että näyttelyyn pääsisin. Mukaan lähtivät Susanna kera Nitron ja kannustusjoukoiksi Jussi, Juho kera kummityttömme Hilman.
Tuomarina toimi Marianne Holm, joka arvosteli sheltit ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssä. Tuomarista jäi erittäin positiivinen kuva, koirien käsittely oli rauhallista ja aikaa antavaa mikäli koira sitä tarvitsi, esittäjille tuomari oli oikein ystävällinen.
Sofian vuoro oli loppupäässä, valioluokkaan oli ilmoitettu kaksi narttua. Sofia sai erinomaisen ja toisen nartun saatua eh:n sijoittui myös suoraan ykköseksi kera sa:n. Paras narttu kehään tuli kolme junnuluokan koiraa, Sofia ja veteraaniluokan voittaja. Junnuja tuomari juoksutti edes takaisin ja ympäri ja kun oli Sofian vuoro pyysi hän kaikki liikkeelle ja pysäytti meidät suoraan ykkössijalle. 
Rotunsa parhaan valintaan kehään tuli urosten paras ja Sofia. Tuomari seisotti vähän aikaa, katsoi edes takaiset liikkeet ja juoksutti ympäri kunnes ojensi Rop ruusukkeen minulle. Sofiasta tuli ROP, miten uskomattoman hieno hetki!
Jäimme myös ryhmäkehiin jossa Sofia valittiin jatkoon kuuden parhaan joukkoon, mutta ei sitten lopulta sijoittunut.

Kuvista suuret kiitokset Susanna Seitsalolle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...