Uusi EE JMVA

Ette usko miten onnellinen olen kun voin vihdoinkin kirjoittaa että ensimmäinen oma kasvattini ja omistamani koira on Viron juniorimuotovalio. Sofian kanssahan tämä titteli jäi sen yhden junnu sertin päähän ja lähellä oli ettei Sannin kanssa käynyt samalla tavalla. Imaveresta kun palasimme heinäkuussa olin varma etten jaksaisi enää lähteä reissuun yrittämään sitä viimeistä sertiä, mutta niin vain taas astui esiin se pohojalaanen periksiantamattomuus ja Sannin ja Sonjan ilmoitin Haapsalun näyttelyihin. 
Reissuun lähdimme Jarin kanssa kahdestaan, samalla kun pääsimme hieman ennakkoon viettämään 8. hääpäiväämme. Majoituskin oli sopivasti merinäköalallisessa sviitissä, joten mikäs oli ollessa. Kotona pojat hoitivat mallikkaasti kotiin jääneen lauman ja Susanna vielä käytti Sofian Nokian ryhmänäyttelyssä, minne olin tytöt ilmoittanut. Oikein iso kiitos vielä siitä!

Lauantaina tuomarina oli Nina Karlsdotter ja kehää seuratessa antoi sellaisen kuvan että helpolla ei tänään tulla saamaan mitään. Sanni meni kehään heti kahden uroksen jälkeen, vähän alkoi jännittämään koska urokset saivat erin ja eh:n. Sanni esiintyi todella hienosti, ja riemukseni kehäsihteeri nosti punaisen ja vaaleanpunaisen viuhkan esiin ja kysyi otammeko juniorisertin vastaan. No kyllä otimme, ei siinä ollut riemulla rajaa ja pari kyyneltäkin saattoi joku ehtiä näkemään meidän silmissä. Sonja oli sitten heti perään kehässä ja sille hyvällä arvostelulla sileä eri. Paras narttu -kehässä Sanni sitten voitti vielä avonartun ja näin ollen oli sekä rop juniori että Rop. Pääsimme siis kaksi kertaa vielä isossakin kehässä pyörähtämään.
Päivä venyi tämän myötä pitkäksi, mutta eipä se tuntunut missään. 

Sunnuntaina sheltit olivat vasta iltapäivästä vuorossa ja tämä aiheutti meille pientä kiirettä laivaan ehtimisen kanssa mutta hyvin ehdimme eikä sitten loppujen lopuksi ollut edes kiire. Sanni taas hienosti jun eri/1 sa ja vsp-jun, pn2. Enää emme jun sertiä tarvinneet, joten sitä emme vastaanottaneet. Sonjan kanssa olikin sitten mielenkiintoista olla kehässä. Tuomari sitä katseli ja tutki pitkään. Pöydällä ollessa höpötteli miten hankala väri mustavalkoinen on ja lopulta sitten antoi Sonjalle eh:n. Tämän jälkeen kiireellä tavarat kasaan ja autolle. Laivalla alkoi hieman väsy painaa mutta kotimatka meni sitten taas rattoisasti ja iloisella mielellä kun tavoite oli saavutettu.

Saanen esitellä teille, vahvistusta vaille

EE JMVA Flaming Snow's Dream Up My Destiny 
"Sanni"