Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla.
Sofian kanssa pääsemme jo ensi viikolla röntgeniin varmistamaan pentujen lukumäärän, tiineys on edistynyt hyvin ja Sofian on voinut erinomaisesti. Metsälenkeillä on loppumatkasta jo havaittavissa rauhoittumista ja lenkit tehdäänkin tulevan äitikoiran vointia kuunnellen.
Sylvin masussa on tosiaan ultran mukaan vain yksi pentu ja sen voi kyllä huomata sillä masu ei ole kasvanut oikeastaan ollenkaan. Sylvikin on voinut koko tiineyden ajan hyvin ja toivottavasti kaikki menee nyt hyvin loppuun saakka.

Pentukyselyitä tulee koko ajan reippaasti, eilenkin niitä tuli 7 yhden päivän aikana. Valitettavasti vastaaminen viesteihin saattaa venyä, koska haluan ajatuksella tehdä senkin. Laitan tähän nyt vielä muutaman vinkin ja vastauksen kyselyitä koskien.

Mikäli viestissä kysytään vain onko pentuja vapaana ja hintaa, eikä kerrota kysyjästä mitään jää se kyllä melko varmasti huomiotta. Me emme ole kauppa vaikka pentuja myymmekin, koirat ovat perheenjäseniä ja jos ainoa kriteeri sen hankinnassa on hinta, minulta ei kannata pentua kysellä. 

Pentueiden sukutaulut ovat linkkeinä tuolla Pentuja-sivulla, sieltä löytyvät tiedot vanhemmista, terveystulokset ym. Kaikki jalostukseen käyttämäni nartut ovat luonteeltaan sellaisia että niiden kanssa on mutkatonta elää. Koirillamme ei ole allergioita ym. 

Tällä hetkellä vierailuajat ovat jo kortilla, oikeastaan seuraavaksi pystyn tarjoamaan aikoja kun pennut ovat noin 4 viikon ikäisiä. Tiineyden loppuajan rauhoitan aina siihen että tulevat äitikoirat voivat rauhassa keskittyä synnytykseen.

Pyrin vastaamaan jo tulleisiin kyselyihin taas mahdollisimman pian, sitä ennen tässä linkkejä mitä on hyvä lukea kun pennun hankita on ajankohtaista.