Pennut ovat täällä

Tässä vaiheessa saa ehkä vähän huokaista, pennut ovat hengissä vaikka synnytyksistä tuli kaikkea muuta kuin normaalit. Sofian synnytys alkoi ihan normaalisti, mutta siinä vaiheessa kun ensimmäisen pennun olisi pitänyt syntyä alkoivat vaikeudet, pentu oli jumissa. Kotikonstein en sitä ulos saanut ja niimpä sitten matkasimme eläinlääkäriin. Eläinlääkärikään ei saanut pentua ulos, se kun oli tulossa virheasennossa ja niimpä aloimme valmistautua leikkaukseen. Siinä hoitajaa odotellessa Sofia sai sitten kuitenkin pennun ponnistettua ulos, kaikki se eläinlääkärin kääntely ja vääntely oli sitten kuitenkin tehnyt tehtävänsä. 
Pennut syntyivätkin sitten kaikki eläinlääkärin huoneessa, reiluilla väleillä n. tunti jokaisen välissä ja päivä venyi, mutta kaiken vaivan arvoista oli kun saimme neljä aivan upeaa prinsessaa maailmaan. Tässä prinsessat 2 viikon ikäisinä:

Selina

Solana

Sona

Salma


Sofia on ollut aivan loistava äiti ja tästä alun hankaluudesta huolimatta hoitaa todella hienosti tyttöjään.

Kun arki Girls pentueen kanssa oli lähtenyt rullaamaan, alkoi Sylvin synnytys. Koska Sylvi odotti vain yhtä pentua olin varautunut vaikeuksiin. Hankaluuksia sitten tulikin kun synnytys ei vain edennyt supistuksiin asti ja matkasimme taas eläinlääkäriin. Sylvi ja pentu tutkittiin ja siinä vaiheessa kaikki oli vielä kunnossa. Saimme neuvon mennä kotiin vielä pariksi tunniksi ja jos mitään ei tapahtuisi soitto uudestaan ja he leikkaisivat pennun ulos. 
Kotona ei mitään sitten tapahtunut synnytyksen etenemiseksi vaikka juoksimme ulkona ja teimme kaikkemme sen eteen. Soitin sitten takaisin eläinlääkäriin kuullakseni että meitä hoitanut eläinlääkäri oli lähtenyt kotiin, kukaan muu ei ollut halukas jäämään leikkaamaan Sylviä ja eläinlääkärin neuvon että voimme hyvin odotella aamuun ja jos mitään ei ole tapahtunut sitten tulemaan käymään. Olin aivan järkyttynyt asian saamasta käänteestä ja eläinlääkäriaseman käytöksestä, mutta sitä en ehtinyt jäädä murehtimaan sillä kesän koettelemuksesta viisaampana tiesin että nyt oli jo tehtävä jotain.  Niimpä sitten soitto Hattulan eläinsairaalaan ja he neuvoivat lähtemään heti sinne. Tunnin ajomatka edessä, onneksi sain Jaakon mukaan avuksi sinne. Heti kun pääsimme perille eläinlääkäri tutki Sylvin ja ultrasi pennun voinnin. Pennun sykkeet olivat alkaneet jo laskea joten eläinlääkäri päätti leikata heti. Leikkaus sujui onneksi hyvin ja saimme aivan hirveän virkeän ja nopea pennun hoiviimme. Poika sai ansaitusti nimen Speedy Gonzales. Yöllä sitten ajelimme Jaakon kanssa Hattulasta takaisin kotiin ja yö unet jäivät vähiin.
Todennäköisesti kaiken tämän stressin ja valvomisen johdosta tulin sitten itse kipeäksi ja arki on ollut lievästi sanottuna rankkaa, mutta nyt onneksi alkaa vähitellen helpottaa. Pennut kasvavat hyvin ja äidit voivat hyvin, eipä sitä muuta voisi toivoakaan.

Näille pennuille on tullut jo niin paljon kyselyitä että enempää ei kannata laittaa, mikäli pentuja tulee olemaan vapaana tiedotan siitä sitten myöhemmin.

Tässä Sylvin ja Ninon ihana soopeli poika 1 viikon ikäisenä.


"Speedy"
Flaming Snow's He Will Be In My Heart