Edelleen etsitään...

Aikaisemmin jo kirjoitinkin että Sylvin pentueesta haluan mahdollisesti sijoittaa uros- tai narttupennun. Edelleen tällainen yhteistyökykyinen koti on etsinnässä. Tulen käyttämään Kennelliiton virallista sijoitussopimusta nartulle tai urokselle.
 
Toiveena on että sijoituskoti olisi valmis pitämään tiiviisti yhteyttä ja pahitteeksi ei ole vaikka näyttelyt vähän kiinnostaisivat sekä koiran kouluttaminen ylipäänsä. Kuitenkaan mitään kilpailupakkoa ei ole ja tulen jättämään itselleni oikeuden käyttää koiraa näyttelyssä joten niihinkään ei ole pakko lähteä (mukaan saa toki tulla jos haluaa).
 
Pennun vakuusmaksu on 650€ eli puolet pennun hinnasta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä että tässä olisi mahdollisuus saada "puoli-ilmainen" pentu itselle (tätä miettivät käykää tutustumassa yllä oleviin sopimuksiin).
 
Sijoituspennun mukana saat kasvattajan joka haluaa tiiviisti seurata pennun kehitystä. Mikäli tällainen mahdollisuus kiinnostaa niin ota yhteyttä joko s-postilla heli_palssi@hotmail.com tai puhelimitse p. 040-7620100.