VVVV eli....


Vauhti Viisikko Viikon Vanhoja
 
Aikahan ihan vilahtaa kun on pentuja kotona. Viikossa pennut ovat kaikki jo kaksinkertaistaneet painonsa (Casillas "hieman" enemmänkin). Ja muuttuneet aikatavalla muutenkin ihan vastasyntyneistä. Maitobaarilla käydään välillä melkoista taistelua parhaista paikoista ja yleensä isoimpana Casillas vie voiton. Häviäjän roolissa nähdään yleensä pienin eli Neymar ja sempä takia Neymarilla onkin välillä ihan yksityistilaisuuksia maitobaarissa.
 
 
Edelleen varsinainen vauhtitassu on Messi, ryömimiskilpailujen ehdoton kunkku, missä vain vähänkin tuoksuu maito sinne sinkoaa Messi. Saa nähdä minkälainen pinkoja tästä pienestä tummasta pojasta oikein kehkeytyy. Messillä on hauska yksityiskohta oikeassa tassussaan vain varpaiden päät ovat saaneet vähän valkoista väriä muuten jalka on yhtä tumma kuin Messi muutenkin.
 

 
Näin pienet pennut eivät vielä muuta tee kuin syövät ja nukkuvat, syövät vähän lisää ja nukkuvat, syödään ja taas nukutaan, silti saan kulutettua pitkiäkin aikoja vain katselemalla pentujen käyttäytymistä ruokaillessa ja niiden hakeutuessa nukkumaan. Nukkumaan pennut menevät yleensä kahteen kasaan, toisessa ovat Casillas ja Marta ja toisessa Messi, Neymar ja Ronaldo.
 



Jonkin verran on huomattavissa eroja pennuissa jo nyt siinä miten ne reagoivat syliin otettaessa. Neymar ja Ronaldo sekä Casillas ovat rauhallisia eivätkä paljoa hötkyile. Messi ja Marta taas ovat sitä mieltä että minäpä lähden tästä menemään. Marta ainoana tyttönä pitää kyllä hyvin pintansa veljien joukossa.
 


 
Ronaldo erottuu pentueesta värityksensä puolesta siinä että sillä on ainoana koko kaulus valkoinen.
 

Sylvi on loistava äiti ja pitää pennuistaan hyvää huolta. Maitoa tulee riittävästi sillä jokaisen pennun paino on noussut tasaisesti. Viimeisessä kuvassa Sylvi nukkuu nenät vastakkain Casillaksen kanssa.