maanantai 29. syyskuuta 2014

Yhdistystoiminta

Molemmilla rakastamillani roduilla on loistavat rotuyhdistykset eli Shetlanninlammaskoirat ry ja Suomen Collieyhdistys ry . Liittymällä rotuyhdistykseen pääsee mukaan alaosastojen toimintaan sekä saa rotuyhdistyksen lehden. Lehdet ovat kyllä molemmilla erinomaiset ja niistä löytyy luettavaa niin aloitteleville kuin jo pidempään rotua harrastaneille. 
 
Alaosastojen toimintaan suosittelen lähtemään mukaan. Monet alaosastot järjestävät erilaisia tapaamisia, koulutuksia ja leirejä. Oiva keino tavata muita saman rodun harrastajia ja saada monenlaisia vinkkejä oman koiran kanssa toimimiseen.
 
Pääyhdistyksen sivuilta löytyvät linkit alaosastojen omille sivuille sekä monella alaosastolla on myöskin Facebookissa oma ryhmänsä. Näillä sivuilla kerrotaan tapahtumista joita ollaan järjestämässä.
 
Itse kuulun SCY:n Pirkanmaan alaosaston hallitukseen ja minuun voi ottaa yhteyttä jos on kiinnostunut lähtemään mukaan toimintaan tai haluaisi vaikka ehdottaa jotain järjestettävää tapahtumaa. Olen myös tämän syksyn vetänyt Hämeen Shelttien tapaamisia Atalan koululla ja jos sinulla on toiveita mitä haluaisit harjoitella siellä ota reippaasti yhteyttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...