torstai 4. joulukuuta 2014

Kuulumisia

Harmaata ja kuraista, meillä on tällä hetkellä Tampereella ja voisi kuvitella että mielikin olisi sen myötä hieman apea, mutta ehei. Koiralauma pakottaa liikkumaan oli keli mikä hyvänsä ja näin auttaa selviämään tästä synkästä vuoden ajasta.
Iloa arkeen tuo Sylvin ja Helmin kanssa treenaaminen. Sylvin kanssa käymme viikottain ohjatuissa treeneissä agilityssä, ja lisäksi treenaamme kotona kontakteja ja yksittäisiä esteitä sekä ohjauskuvioita. Mammaloman jälkeen on menty Sylvin kanssa hurjasti eteenpäin ja nyt se alkaa pian olemaan siinä mallissa että pääsemme sinne kisoihinkin.
Helmin kanssa joka viikkoiseen ohjelmaan kuuluu ohjatut toko-treenit. Kotona treenaamme melkeinpä päivittäin jossain muodossa tokoa. Helmin kanssa treenaaminen on erittäin palkitsevaa sillä tämä pieni tyttö on erittäin nopeasti oppiva ja helposti motivoitavissa tai sanotaanko että Helmi on aina valmis tekemään hommia kanssani. Ensi vuoden alkupuolella on tarkoituksena päästä Helmin kanssa ensimmäisiin toko-kisoihin eli ensi vuodesta on tulossa monella tapaa jännittävä.
Helmin kanssa kävimme tiistaina tarkastuttamassa Helmin silmät ja ne todettiin kaikin puolin terveiksi. Lonkka ja kyynärkuvauksen jouduin valitettavasti siirtämään ensi vuoden puolelle sillä eläinlääkäri jota suosin näissä luustokuvauksissa poikkaisi kätensä viikkoa ennen meidän kuvausaikaa.
Tintti ja Luka viettävät leppoisia "eläkeläisen" päiviä ulkoilemalla ja nauttimalla rapsutuksista. Tintin kipuja koitetaan pitää kurissa kipulääkityksellä ja laserhoidoilla. Nämä kosteat kelit eivät vain ole olleet kovin helppoja Tintille.
Näin meillä mennään kohti joulua, toivotaan että siitä tulisi valkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...