tiistai 9. kesäkuuta 2015

Flaming Snow's kennelpäivät 2015

Nyt ne on sitten pidetty, nimittäin ensimmäiset kennelpäivät. Kaikki viisi Sylvin pentua tai nuoria koiriahan ne jo on, perheineen kävivät viime viikonlopun aikana meillä.
 

 
Ohjelmassa ei tällä kertaa ollut sen kummempaa kuin rentoa yhdessäoloa, sekä kävimme vähän läpi trimmaamista. Mittasin myös jokaisen ja kurkkasin suuhun, ja ilokseni voin todeta että jokaisella on oikea purenta sekä kaikki hampaat suussa.
Kaikilla sujuu elo oikein mukavasti ja kovin reippailla luonteilla viisikko on varustettu, tästä moni kertoikin saaneensa positiivista palautetta.
Koteja valitessani pennuille oli minulle ensiarvoisen tärkeää että jokainen pääsee rakastetuksi perheenjäseneksi ja nyt voin ilokseni todeta että näin todellakin on. Tämän lisäksi kaikkien viiden kanssa on touhuttu, osa on käynyt näyttelyissä, toiset koirakouluissa, mätsäreissä, agilityssä, voiko kasvattaja enempää toivoa, no ei, ainakin minä olen niin kovin tyytyväinen näihin perheisiin.
 
Saanko siis esitellä, melkein vuoden ikäiset Vauhti Viisikko
 
Flaming Snow's A Little Titan "Timi"
koko 41,5cm
 
Flaming Snow's A Divine Dream "Stella"
koko 39cm
 
Flaming Snow's A Peaceful Storm "Neymar"
koko 38cm
 
Flaming Snow's A Humble Highflyer "Roni"
koko 38cm
 
Flaming Snow's A Dark Brightness "Messi"
koko 43cm
 
 
Niin hauska viikonloppu oli että ensi vuonna sitten uudestaan!
 
 
 


Kuvassa Roni, Stella, Messi ja Timi
 
Roni, Stella ja Elsa. Kuva Veera Koskimäki.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...