keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Tampere kv ja aksan ulkokisakausi avattu

Vappupäivän vietin Pirkkahallissa Tampere kv:ssa. Mukana olivat Ringo ja Sofia pentuluokassa, Sylvi avoimessa ja Neymar nuortenluokassa. "Kotinäyttelyn" ehdottomasti parhaita puolia on se kun olet vartin ajon jälkeen jo perillä, sekä nyt täytyy jakaa suuret kiitokset järjestäjille ja talkoolaisille kaikki toimi niin hienosti ja kaikkialla oltiin todella ystävällisiä ja avuliaita.
 
Päivä alkoi Ringon ja Sofian laittamisella kuntoon pentuluokkaa varten. Ensin kehään menivät kaksi urospentua, ja Ringo käyttäytyi varsin hienosti ja sai hyvän arvostelun, tuloksena urospentujen 1. Sitten oli Sofian vuoro, hieman jännitti mitä tuomari siitä mahtaa tykätä kun selkeästi haki vahvempia koiria. Kuitenkin tällä kertaa Sofia esiintyi oikein hyvin ja sijoittui narttupentujen 2.
 
Tämän jälkeen laitoimme Neymarin kuntoon ja Laura esitti hienosti Neymarin nuortenluokan eri/3. Mahtava parivaljakko siellä aikuisten esittäjien joukossa. Viimeisenä vuorossa oli sitten vielä Sylvi, joka myös sain erin mutta ei sijoittunut suuressa avoimessaluokassa. Päivä oli erittäin onnistunut, tästä on hienoa jatkaa seuraaviin näyttelyihin.
 
Eilen oli sitten vuorossa ensimmäiset aksan ulkokisat. Takut järjestivät Hervannassa ykkösluokkalaisille sekä agility että hyppyradan. Ensimmäisen agilityradan hyllytimme oikein mallikkaasti, kepeille meno epäonnistui täysin vaikka se ei ollut vaikea (meille kylläkin se vaikeampi puoli). Jotain radasta taitaa kuitenkin kertoa se että yhtään nollatulosta ei tullut ainakaan mineissä eikä medeissä, maksien tuloksia en muista. Toisena ratana oli sitten hyppäri ja odotukset eivät olleet kovin korkealla, rata näytti kovin vauhdikkaalta ja siinä oli meille pari melkoisen haastavaa kohtaa. Kaikki lähti menemään pieleen heti lähdössä mistä Sylvi karkasi, aikaisemmin ei ole sitä kisoissa koskaan tehnyt, ja tämän jälkeen minulla olikin koko radan ajan armoton kiire ja mahtoi se meidän suoritus näyttää varsin hulvattomalta, varsinkin kun päädyin vielä viimeisellä putkella juoksemaan sitä ulkokaarteen puolelta. Taistelimme kuitenkin loppuun asti ja niinhän siinä kävi että nollarata, serti ja siirto kakkosluokkaan kisaamaan! Olin niin yllättynyt, meidän ehdottomasti hirvein ja samalla hauskin rata ja sillä siirryimme nyt sitten kakkosiin, harmittaa kovasti että kukaan ei kuvannut rataa, olisi sille hauska näin jälkikäteenkin vielä nauraa.
 

 
Valitettavasti Stellan osalta ei ole vieläkään mitään uutta kerrottavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...