A-pennut 2-v ja kuulumisia

A-pennut Timi, Stella, Neymar, Roni ja Messi täyttivät 11.6.16 jo 2 vuotta, aika menee kyllä niin nopeasti. Haikeudella katselin pentulaatikko kuvia kahden vuoden takaa kun pienet A-pennut siellä olivat. Muutaman viikon kuluttua saamme toivottavasti kuulla hyviä uutisia siitä että mahdollisesti elokuun alussa pentulaatikossa olisi taas pienokaisia, nyt äitikoirana Stella.
 
B-pennut saavuttivat 9kk merkkipaalun myös ja näin ollen pääsivät jo Tuurin Miljoonakoirassa osallistumaan ensimmäiseen junioriluokan näyttelyyn. Matkaan lähdimme sunnuntaiaamuna hyvissä ajoin, kyydissä meidän perhe ja Kati ja Ringo sekä Saara ja Elmo. Matka taittui mukavasti ja perillä otimme Katin ja Saaran kanssa koirat ja tavarat autosta ja marssimme kehän laidalle kun taas perheen miesväki suuntasi shoppailemaan. Ensin vuorossa olivat Elmo ja Ringo. Elmolle hienosti eri, Ringon kanssa minulla oli hieman erimielisyyksiä siitä mihin suuntaan kehässä seistään, poika olisi halunnut vain takaisin Katin ja Sofian luokse, tuloksena eh hyvällä arvostelulla. Kilpailuluokassa Saara esitti Elmon hienosti toiseksi ja saivat myös sa:n eli heti ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä pääsisivät paras uros kehään! Sitten oli vähän aikaa odottelua mutta pian jo huudeltiin paras uros kehään koiria, järjestelmällisesti tuomari kätteli luokissa toiseksi sijoittuneita koiria pois ja jännitin että näinköhän käy myös Elmolle. Mutta ei, näin ei käynyt vaan Elmo aivan mahtavasti paras uros 4!!! Todella hienos suoritus Saaralta ja Elmolta, Onnea vielä kerran!
 
Elmo 9kk
 
Sofian vuoro oli sitten urosten jälkeen. Neiti käyttäytyi vallan hurmaavasti, tuomari olisi saanut pusuja vaikka kuinka. Tuloksena eri ja sijoitus kolmas. Sitten nopsasti vähän kahvia/teetä ja tavarat kasaan ja auton nokka kohti kotia. Reissu oli niin hauska että uusinta tehdään jo heinäkuussa Oriveden näyttelyyn ja sinne saamme mukaan myös Naantalin hurmuripojan Neymarin, saa nähdä tullaanko siellä näkemään myös ensimmäisen kerran Flaming Snow's kasvattajaryhmä, jännää.
 
Sofia 9kk
 
 
Laumamme nuorin jäsen Sonja täytti tänään 4kk. Ja pääsi tietysti mitattavaksi sekä kuvattavaksi. Kokoa neidille on kertynyt 31,5cm, eli ihan hyvältä näyttää koon puolesta. Muutenkin neiti on kyllä mitä mahtavin, seuraavaksi saa jännittää maitohampaiden vaihtumista ja pysyvien hampaiden kasvua.
 
Sonja 4kk