maanantai 18. heinäkuuta 2016

Mäntsälä kr ja Orivesi kr

Viikonloppuna tuli käytyä sekä Mäntsälässä että Orivedellä näyttelyssä. Lauantaina kävimme Sofian kanssa kahdestaan pikaisesti Mäntsälässä, tuomari piti kovasti pienistä pään päällä olevista korvista ja Sofialla kun on kaikkea muuta niin tuloksena eh.
 
Sunnuntaina suuntasimme sitten Orivedelle kyydissä Sofia, Kati ja Ringo sekä Saara ja Elmo. Myös Neymarin perhe oli jo aamuyöstä lähtenyt Naantalista kohti Orivettä, reippaita tyttöjä kyllä tässä perheessä. Kehän laidalle pääsimme hyvissä ajoin ja sitten koirat pikaisesti kuntoon, ensimmäisenä kehässä olivat veljekset Elmo ja Ringo. Molemmat esiintyivät oikein hienosti, Elmo sai erin ja Ringo eh:n. Kilpailuluokassa Elmo vielä upeasti ykköseksi kera sa:n, Ringo sijoittui junioriluokan neljänneksi. Sitten odottelimme että Neymar pääsee kehään, jossa Laura sen todella hienosti esitti taas kerran, tuloksena eh. Sitten oli taas Elmon vuoro paras uros kehässä, josta tuloksena "pu 5" ja vara-sert! Aivan mahtavasti on tämän pojan näyttelyura lähtenyt käyntiin! Sitten olikin jo narttujen vuoro ja Sofia junioriluokassa. Tällä kertaa tuloksena eri/3, erityisesti mieltä lämmitti arvostelussa lukenut "erinomaista tyyppiä".
 
Vallan mainio oli siis Oriveden näyttelypäivä. Seura oli mitä mahtavinta, tekee näyttelypäivästä kyllä monin verroin hauskempaa kun on ihania ihmisiä mukana ja tietysti nämä ihanat kasvatit <3
 
Tässä ryhmä Flaming Snow's Oriveden näyttelyssä
 
vasemmalta Neymar, Ringo, Sofia ja Elmo
 
Elmo ja vara-serti
 
Ensi viikonloppuna pääseekin sitten Sonja vuorostaan pyörähtämään kehässä kun vuorossa on la ja su Kaupin pentunäyttelyt.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...