keskiviikko 5. heinäkuuta 2017

Kennelpäivät 2017

Järjestyksessä jo kolmansia kennelpäiviä vietettiin eilen Hauholla Koiraurheilukeskus Hauhovissa. Paikalle olivat saapuneet A-pentueesta Messi ja Stella, B-pentueesta Ringo, Elmo ja Sofia, C-pentueesta Ahto, Kuura, Myrsky, Riite ja Laila sekä D-pentueesta Aatos ja Sanni. Hieno porukka oli siis kasassa Flaming Snow's koiria ja niiden omistajia.

Ohjelmassa oli agilityä, nose workia ja rally-tokoa sekä leirinäyttely. 


Kennelpäivien virallinen ryhmäkuvakin tuli otettua ja siinä mielestäni kiteytyy hyvin päivän fiilis, hauskaa oli.

Päivä aloitettiin Mikon vetämillä agilitytreeneillä, joissa harjoiteltiin ohjauskuvioista sylkkäriä. Hienosti kaikki suoriutuivat treenistä ja C-pennutkin osaallistuivat oikein mainiosti tähän harjoitukseen vesisateesta huolimatta.
Agilityn jälkeen suuntasimme vatsat kurnien lounaalle, jonka meille oli valmistanut Hauhovin yhteistyökumppani Tuija Ahropalo. 9€/hlö hintaan saimme kasvissosekeittoa, salaattia, leipää sekä mehua/vettä ja näillä eväillä jatkoimme sitten nose workin pariin.

Nose workin ihmeelliseen maailmaan meidät johdatteli Suvi ja mitä nyt ehdin ohimennen seuraamaan niin varsin päteviltä kaikki koirat vaikuttivat, nyt vain jatkamaan harjoituksia.

Kahvittelun jälkeen vuorossa oli rally-toko, jota vetämään oli lupautunut Iekku. Kentälle oli suunniteltu rata jonka jonkainen pääsi suorittamaan. Rally-tokossa meillä on porukassa kyllä lahjakkaita koiria ja ohjaajia, katsotaan missä vaiheessa nämä pääsevät kilpakenttiä valloittamaan.


Päivän päätteeksi oli sitten Jaakon, Jussin ja Juhon tuomaroima leirinäyttely ja tämän "kisan" voiton vei Messi. Itse kävin koiria samalla päydällä läpi ja mittailimme säkäkorkeuksia. Tällä hetkellä C-pennut näyttävät oikein hyvän kokoisilta ja hampaatkin ovat vaihtuneet hyvää tahtia.Kun palkinnot oli saatu jaettua ja kasvattajakin sai aivan ihania lahjoja (vaaleanpunaisia <3 ) siirryimme vielä paistamaan makkaraa grillikatokseen. Siinä sitä oli kasvattajan hyvä olla ja miettiä miten paljon tämä harrastus onkaan antanut kaikkea hyvää elämään.

Kiitos siis kaikille, ensi vuonna sitten taas uudestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahd...