sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Tallinna kv 23.9.17

Näyttelykesä on ollut tänä vuonna erittäin onnistunut. Sofia ja Sonja ovat järjestään saaneet laatuarvostelusta eri:n, monesti on tullut sa:ta ja luokkasijoitusta. Tämän vuoksi totesin viime viikonloppuna Hyvinkään ryhmänäyttelyn jälkeen että nyt on hyvä jäädä tauolle, Sofia alkoi pudottamaan karvaansa ja oma fiilis oli että kyllä nämä vesisateiset kurakelit on niin nähty. Hyvinkäällä meitä sitten kuitenkin hemmoteltiin aurinkoisella syyssäällä, joka oli kyllä kiva päätös ulkonäyttelykaudelle.
Ohjelmassa oli kuitenkin vielä yksi visiitti lahden toiselle puolelle, Tallinna kv järjestettiin 23.-24.9 ja sheltit olivat vuorossa lauantaina. Reissuun lähdimme jo perjantaiaamuna tarkoituksena päästä viettämään kahdenkeskistä aikaa Jarin kanssa. Mukavasti aika siellä menikin ja lauantaiaamuna ennen kehää fiilis oli jo erittäin hyvä, miten onnistunut reissu.
Saku halliin päästyämme laitoin tytöt kuntoon mikä Sofian kohdalla tarkoitti jäljellä olevien karvojen kevyttä järjestykseen laittoa, mikä siinä onkin että sen täytyy aina pudottaa aivan kaikki karvat, huoh. Odotukset eivät tämän johdosta olleet korkealla ja mielessa oli jo kaikenlaiset kauhukuvat hoosta lähtien. Kehä eteni kuitenkin ripeästi ja kohta olinkin Sonjan kanssa kehässä. Tuomari tuntui siitä kyllä tykkäävän, sanoi pöydällä että toivoisi sille valkoisen kauluksen, no sellaista ei nyt ole mutta kelpasi kuitenkin ilman tuloksena eri ja sa. Sitten vain koirien vaihto ja Sofian kanssa kehään. Pöydällä tuomari näytti miten toivoisi korvien olevan, mitäpä siinä kuin nyökkäämään että olisihan ne kivat pieninä pään päällä. Muuten arvostelu tuntui olevan oikeinkin positiivinen ja näin ollen tuloksena eri ja sa. 
Molemmat tytöt siis paras narttu kehään ja siitäpä pieni ongelma, onneksi oikein kauniisti pyytämällä sain Jarin esittämään Sonjaa ja hienosti se sujuikin, älkää kuitenkaan kertoko kenellekään eikä tule kuulemma tapahtumaan uudestaan :-D
Tuomari liikutti koiria vielä useamman kierroksen ja vaihtoi Sofian ensimmäiseksi ja valio nartun toiseksi. Sitten juostiin vielä kierros ja järjestys oli siinä Sofia pn1 ja Sonja pn3. Sofia sai sertin ja cacibin ja näin ollen valioitui Viroon tällä reissulla. En olisi edes uskaltanut ajatella että näin kävisi, ensimmäinen mahdollisuus Sofialla valioitua kun vasta 8.9 täytti kaksi vuotta ja heti se onnistui. Edelleen on ihan huippu mahtava fiilis tästä.Nyt sitten on tänään vuorossa luonnetesti. Näyttelyt jäävät kokonaan tauolle ja josko seuraavasta juoksusta sitten Sofia astutetaan ja ensi vuoden alkupuolella olisi taas pieniä tassuja talo täynnä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...