keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Tampere kr ja kv

Viime viikonloppu oli taas koiranäyttelyn jättiannos sillä Tampereella järjestettiin lauantaina kaikkien rotujen ja sunnuntaina kansainvälinen koiranäyttely. Olimme paikalla molempina päivinä Sonjan ja Sannin kanssa sekä lauantaina mukana olivat Myrsky ja Ahto ja sunnuntaina Laila koila C-pentueesta. 
Lauantaina tuomarina Päivi Eerola, joka vuosi sitten messarissa tykkäsi Sonjasta niin että tulos oli jun eri/4 sa. Nyt vuotta myöhemmin tyttö ei enää kelvannutkaan ja tuloksena H, seuraavan kerran minun kannattaa Sonja hänen mukaansa viedä kehään laihana ja karvattomana. Sanni oli pentuluokassa ja se taas oli liian ilmava tälle tuomarille, tulos pek 2. Ahto ja Myrsky esiintyivät junioriluokassa ja molemmat saivat Eh:n, sijoitukset hienosti Myrsky 3. ja Ahto 4.

Sunnuntaina tuomarina Tarja Löfman, Sanni taas pennuissa ja nyt narttupentujen ensimmäinen ja kp, sekä VSP-pentu, hienolla arvostelulla. Laila koila esiintyi hienosti itselleen ERI:n ja Sonja nuortenluokan eh.


Sannin kuvat Marianne Timonen

Vuoden viimeinen näyttely onkin sitten joulukuussa Helsingissä, sinne mukaan lähtevät Sanni, Laila koila ja Myrsky. Luvassa hauska päivä hyvässä seurassa, paljon hienoja koiria ja shoppailua :-)

Pentu-uutisia sen verran että Sonja menee ultraan ensi viikolla ja Sofiankin juoksu on alkanut. Sofian uroksen julkistan astutuksen tapahduttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...