tiistai 27. maaliskuuta 2018

Tallinnan näyttelyreissu

Viime viikonloppuna olimme näyttelyssä Tallinnassa. Koirista mukana Sanni junioriluokassa ja Sonja avoimessa. Narttuja oli paikalla ihan kiitettävästi, junnuja seitsemän ja avoimessa luokassa viisi. Eli ihan hirveän korkeat ei odotukset olleet junnun kanssa joka on pudottamassa kaikki karvansa, onneksi Sonja ihmekarvansa kanssa oli ihan ok kunnossa tai sanotaanko että kevyemmällä karvalla sen linjat ja rakenne näkyy jopa paremmin.

Ja ettei reissusta tullut hukka sellainen, tytöt tekivät jotain todella upeaa, molemmat voittivat luokkansa saaden sa:t ja paras narttu kilpailussa veivät vielä kärkipaikatkin Sonjan ollessa paras narttu ykkönen ja Sannin kakkonen. Sanni sai ensimmäisen junnu sertin ja Sonja ensimmäisen sertinsä Virosta. Kiitoset Kaisalle vielä Sonjan esittämisestä paras narttu kehässä!


Sunnuntaina koirat olivatkin sitten enää eh:n arvoisia, mutta tämä ei ollut mikään yllätys. Tästä on nyt hyvä jatkaa näyttelyvuotta eteenpäin.


Agilityrintamalta sain sunnuntaina vielä uskomattomia uutisia. Hanna oli Stellan kanssa kisannut jo toisen agility-sertinsä  todella hienolla radalla, nyt sitten joudutaan odottamaan ensi vuoden puolelle että saavat vastaanottaa kolmannen valioittavan sertin. Paljon onnea Hanna ja Stella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on Laila koilakin astutettu ja toiveissa on että saamme soopelin värisiä pentuja maaliskuun puolen välin tienoilla. Sofian kanssa pää...