Pentujuttuja

Kyllä on aika taas kiirehtinyt eteenpäin. Tänään Speedy tuli jo 7 viikkoa ja viime maanantaina kävimme pentujen kanssa eläinlääkärissä Lahdessa. Pennut olivat reippaita matkustajia, alussa oli pientä protestointia kahden osalta mutta muuten osasivat olla oikein mallikkaasti.
Eläinlääkärissä pennut sirutettiin, eläinlääkäri tarkisti niiden yleisvoinnin ja silmät peilattiin. Kaikilla oli terveet silmät eikä muutenkaan terveydessä ollut huomauttamista. Speedyltä puuttuvat vain molemmat kivekset tällä hetkellä ja sen vuoksi se etsiikin itselleen rakastavaa kotia joka ei halua koiraa näyttelyihin tai jalostukseen. Luonteeltaan tämä penneli on hurmaava, viihtyy sylissä ja on hieman ehkä rauhallisempaa sorttia kuin nämä Sofian tyttälapset.
Eläinlääkärissä otettiin Selinalta ja Solanalta myös näytteet geenitestiä varten. Niiden väri kun on ollut hieman hailu ei niin musta kuin Salmalla ja tällä haluan varmistaa niiden oikean värin. Tämä tietysti tarkoittaa myös sitä että kaikkien tyttöjen rekisteröinti venyy siihen asti kunnes tulokset tulevat. Silmäpeilaukset tehneen eläinlääkärin mukaan näyttäisivät trikeiltä, mutta varmuus tähän saadaan sitten tällä testillä.
Tässä pentukansioihin tulevat kansikuvat tytöistö ja Speedystä

Selina
Flaming Snow's Gear Up The Speed Girl


Solana
Flaming Snow's Giggle With This Girl


Sona
Flaming Snow's Gosh All Eyes On This Girl


Salma
Flaming Snow's Girl On Journey To Glory


Speedy
Flaming Snow's He Will Be In My Heart


Ja että meno ei olisi ollut mitenkään rauhoittumaan päin niin Lailan pennut syntyivät 12.3. Kolme soopelia tyttöä ja yksi soopeli poika. Pojalle koti on jo tiedossa mikäli kivekset ovat kohdillaan, tyttöjä voi vielä kysellä, mutta päätöksiä niiden kodeista teen sitten vasta taas eläinlääkärin tarkastuksen jälkeen.

Tässä Laila koilan ihanat vauvat <3

Ilona

Inkeri

Into

Irina