Kuulumisia osa 2

Heti poikien kesäloman alettua reissasimme Viroon koiranäyttelyyn. Pojat halusivat laivalle joten tässä tapauksessa tuli iskettyä kaksi kärpästä yhdellä kertaa. Mukaan koirista lähtivät Sonja ja Sanni, Sonakin olisi päässyt mutta sillä ei rokotukset olleet vielä voimassa. Sona pääsikin sitten ilahduttamaan Hannan ja hänen perheensä päivää, kiitokset vielä pikku kakkaoksupalleron hyvästä hoidosta!

Tuomarina Viron Voittaja-näyttelyssä oli shelteillä Mari Palgi. Sanni ja Sonja olivat molemmat avoimessa luokassa, joten esitysapua sain Juholta, joka todella hienosti esitti ensimmäisen kerran Sonjaa kehässä. Tuloksillakin saimme juhlia koska Sonja voitti avoimen luokan saaden sa:n. Paras narttu-kehässä Sonja sijoittui vielä kolmanneksi ja koska edellä oli kaksi junnua niin Sonja sai sertin sekä cacibin! Näin ollen meillä on nyt sitten uusi sekä Suomen että Viron muotovalio!

FI & EE MVA Snowpaw Queen Of Thunder

Kesän varsinaisen loman pidimme juhannuksena ja reissasimme pitkin poikin baltiaa. Näyttelyissä kävimme niin Liettuassa, Latviassa kuin Virossakin. Mukana olivat Sona, Sonja ja Sanni. Sona osallistui jokaisessa näyttelyssä pikkupentuluokkaan ollen joka kerta ROP pikkupentu ja sijoittui Liettuassa vielä BIS-4! Upeasti tältä pikkupupelolta.

Flaming Snow's Gosh All Eyes On This Girl "Sona"

Sonja sai Liettuasta valioluokasta sertin, Sanni jäi molempina päivinä toiseksi voittaneelle Liettualaiselle nartulle.

Viikolla vietimme kunnon lomaelämää uimalla ja rentoutumalla


lauantaiksi sitten matkasimme Latviaan näyttelyyn missä Sanni sitten korjasi potin kotiin ollen avoimen luokan ensimmäinen sa:n kera sekä voittaen paras narttukehän saaden sertin, enpä olisi siinä seurassa uskonut tämän olevan mahdollista, mutta joskus sitä yllättyy todella positiivisesti.

Kehän jälkeen sitten tavarat nopeasti kasaan ja nokka kohti Imavereä, matkaa oli runsaasti ja välillä teiden kunto todella heikkoa. Illaksi pääsimme sitten kuitenkin näyttelypaikalle ja aamulla sheltit olivatkin ensimmäisenä kehässä. Sonjaa en Viroon ollut ilmoittanut kun se ei sieltä sertiä enää tarvinnut vaikka Sonja olisikin varmasti ollut enemmän tämän tuomarin mieleen. Sanni kuitenkin hienosti paras narttu 2, serti meni tällä kertaa (taas :-D  ) nenän edestä, mutta ehtiihän tuo neiti saada sen valioittavan sertin myöhemminkin.


Tällä välin kun kasvattaja oli reissussa olivat ihanat kasvatit omistajineen päässeet viettämään Kennelpäivää 2019 paimennuksen merkeissä. Kuvien perusteella hauskaa oli kaikilla ollut ja oli siellä päteviä paimenkoiria ollut, kasvattaja kiittää omistajia osallistumisesta, loppukesästä pyritään sitten tapaamaan vielä koko porukkaa :-D