Näyttelykuulumisia

Lauantaina olimme Tuomarinkartanon vinttikoiraradalla epävirallisessa pentunäyttelyssä sekä ryhmänäyttelyssä. Pentunäyttelyssä minulla mukana Sona ja I-pentueesta Seela ja Nana. Jaana oli ilmoittanut myös Jymyn mukaan joten sain myös kasvattajaluokan kasaan.
Aamulla kokoonnuimme ja lastasimme auton täyteen koiria ja tavaroita ja matka alkoi kohti Helsinkiä. Perillä oli hieman dramatiikkaa ensin rokotuksen tarkistuspisteellä, mutta kun siitä selvittiin niin päivä oli erittäin hieno.
Jymy esiintyi Jaanan kanssa hienosti ja tuloksena pienten urospentujen 2. Kp. Narttupennuissa Sona oli ensimmäinen kp:llä ja Seela neljäs, hienoa! Narttupentuja oli yhteensä yhdeksän samassa luokassa ja sijoituskin oli saavutus. KP:tä ei tuomari antanut kuin yhden narttupennuissa. Parhaan pennun valinnassa Sona vielä voitti urospennun ja näin ollen hienosti ROP. Tämän jälkeen kasvattajaluokan kanssa kehään ja pennut ja esittäjät pistivät parastaan, tuloksena Rop kasvattaja, uskomattoman hienoa!
Sitten olikin edessä odottelua kun Sanni oli ilmoitettu ryhmänäyttelyyn. Kehässä kesti niin pitkään että pentunäyttelyn ryhmäkilpailut alkoivat jo painaa päälle, mutta ehdimme kuin ehdimmekin hyvin, tästä kiitos kuuluu Anniinnalle, Jaanalle, Hannalle ja Susannalle avusta.
Kasvattajaryhmämme oli vielä BIS-3

Kuva Susanna Seitsalo
Kuvassa Seela, Sona ja Jymy, Nanan täytyi lähteä ennen kuvan ottoa kun päivä venähti pitkäksi.

Sonan kanssa ehdimme heti parhaan kasvattaryhmän perään ykkösryhmän kilpailuun ja sain olla pentuun todella tyytyväinen. Tuomari valitsi kuusi koiraa jatkoon, Sona yhtenä niistä ja valitsi Sonan ykkösryhmän neljänneksi, wow!

Kuva Susanna Seitsalo
ROP RYP-4 Flaming Snow's Gosh All Eyes On This Girl

Päivä oli siis täydellinen, varsinkin kun sen sai viettää ystävien seurassa.

Tulevasta äitikoirasta sen verran väliaikatietoa että se on jo nyt varsin valtava :-D